2.600 €/lună + TVA
Tip proprietate Apartament
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2021
Etaj 5/P+5
Suprafața utilă 120.54 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Penthouse 3 camere situat intr-un imobil nou in zona Dacia, Eminescu.

Apartamentul are o suprafata totala 185.88mp din care utili apartamentul 121.54 plus terasa de 54.25 mp si un balcon de 10.09mp, la care se adauga un loc de parcare subteran si unul suprateran.
Cele 2 terase ale apartamentului sunt pozitionate atat pe fata cat si pe spatele imobilului cu o vedere panoramica 360°. Terasa este amenajata, incalzita/degivrata automat, are vegetatie si sursa externa de apa.

Apartamentul este compus din living luminos si spatios cu bucatarie deschisa si iesire pe terasa, o baie cu cada, o camera de depozitare, 2 dormitoare cu 2 bai cu dus, ambele dormitoare au iesire pe balcon.
Apartamentul este luminos si spatios, vedere degajata, finisaje de calitate, acces cu liftul direct in apartament, centrala proprie.
Finisajele interioare si mobilierul respecta cele mai inalte standarde de calitate, iar imbinarea culorilor si a texturilor ofera confort si intimitate.

Localizare

Informații utile

Zona Dacia
Nr. dormitoare 2
Băi 2
Gr. sanitare 1
Nr. terase 2
Parcare 1
Suprafața construită (desfășurată) 200 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 3
An construcție 2021
Etaj 5/P+5
Suprafața utilă 120.54 m2
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet triplu stratificat, Gresie, Faianta, Dotari: aer conditionat, Lift, Usa metalica, Masina de spalat rufe, Videointerfon, Wireless
Info imobil
Mobilat: mobilat, Stil mobilier: modern, Stare mobilier: nou, Stare interior: nou, Bucatarie: mobilata, Modern mobilata, Echipata, Frigider, Aragaz, Plita electrica, Cuptor electric, Hota, Vechime imobil: nou, Stadiu constructie: finalizat, Stare imobil: exceptionala, Pereti exteriori: beton, Pereti interiori: caramida, Confort: i, Plansee: beton armat, Acces: acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Vedere: vedere mixta
Vecinătăţi
magazine, piata, gradinita, scoala, transport public, metrou, parc, restaurant
Alte suprafețe
STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 185.88 mp
Destinații
Destinatii: rezidenta
Ultima actualizare: 24 martie 2023
Ești interesat?

Publicată de

Mioara Daraba

Mioara Daraba

Contactează agent