82.500 €
Tip proprietate Apartament
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 1967
Etaj 9/P+10
Suprafața utilă 64 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

"O casă reprezintă oricare patru pereți care încadrează persoana potrivită", dar cum ar fi ca și locuința ta să fie exact cea potrivită pentru nevoile tale? Astfel, aruncă o privire în portofoliul PYF REAL ESTATE pentru a nu rata șansa de a-ți găsi liniștea într-un nou cămin.

PYF REAL ESTATE va propune, de vanzare, un apartament în zona Bucurestii Noi, pe strada Strada Aurel Baesu, în imediata apropiere a metroului Parc Bazilescu, vav de intrarea in parcul Bazilescu, Scoala Gimnaziala nr 179 , aflat intr-o locație liniștită, cu o istorie bogată si un aer boem ce aduce aminte de vârsta de aur a Bucureștiului – perioada interbelică, moment în care tradiția si modernitatea s-au contopit în formarea micului Paris. Apartamentul , renovat in anul 2018 , care dispune de 3 camere, este situat la etajul 9 /10 al unui bloc finalizat in 1967 , din caramida, conform legii si dupa norme de siguranta ridicate, avand o eficienta energetica clasa A. Cei 70 mp ai

"O casă reprezintă oricare patru pereți care încadrează persoana potrivită", dar cum ar fi ca și locuința ta să fie exact cea potrivită pentru nevoile tale? Astfel, aruncă o privire în portofoliul PYF REAL ESTATE pentru a nu rata șansa de a-ți găsi liniștea într-un nou cămin.

PYF REAL ESTATE va propune, de vanzare, un apartament în zona Bucurestii Noi, pe strada Strada Aurel Baesu, în imediata apropiere a metroului Parc Bazilescu, vav de intrarea in parcul Bazilescu, Scoala Gimnaziala nr 179 , aflat intr-o locație liniștită, cu o istorie bogată si un aer boem ce aduce aminte de vârsta de aur a Bucureștiului – perioada interbelică, moment în care tradiția si modernitatea s-au contopit în formarea micului Paris. Apartamentul , renovat in anul 2018 , care dispune de 3 camere, este situat la etajul 9 /10 al unui bloc finalizat in 1967 , din caramida, conform legii si dupa norme de siguranta ridicate, avand o eficienta energetica clasa A. Cei 70 mp ai apartamentului , beneficiaza de curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica , avand apometre, contor caldura, contor curent electric si compartimentare semidecomandat , au fost renovati avand finisaje de calitate ridicata si anume vopsea lavabila, faianta, vinarom , parchet lemn, gresie , pvc, termopan , usa metalica, usi celulare si se vinde semimobilat, avand dresing si debara pe hol si bucătăria mobilata cu mobila facuta pe comanda așa că ia-ți hainele și vino în noul tău ACASĂ. Veți găsi aici camere mari, living generos dar baie cu geam și o bucatarie mobilata, partial utilata, închisă. Totodată, suprafața balconului este de 6 mp , potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurată dimineața, ori un pahar de vin la finalul zilei, priveliștea, de care beneficiază acest apartament, asupra Parcului Bazilescu, fiind de asemenea un avantaj. Atmosfera care va asteapta, este una placuta atat vara cat si iarna, acest apartament dispunand de termoficare, calorifere și aer conditionat. De asemenea imobilul in care se afla acest apartament este izolat termic oferind o atmosfera placuta pe toata perioada anotimpurilor anuale.
Avantajul acestui apartament , care este de altfel si cel mai important aspect al vietii cotidiene, este locul de parcare care este inclus. Nu aveti masina? Nu exista nici o problema, deoarece zona Bucurestii Noi dispune de acces rapid și facil către polii de business ai Capitalei, precum și către punctele de interes, mijloace de transport în comun (statia de metrou Parc Bazilescu aflandu-se la numai 200metri de bloc iar statia STB Parcul Bazilescu - 97, 112 si N 117- aflandu-se la numai 100 de metri de bloc ), supermarket Lid'l la numai 500 metri iar Coloseum Retail Park la numai 1 km de bloc.
Zonă liniștită, cu trafic redus, ferită de aglomerația urbană prea bine cunoscută.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament pregatit pentru a deveni caminul dvs.
Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin achizitia acestui apartament la pretul de doar 82.500€.
Doriți mai multe informații sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE , prin agentul dedicat zonei, suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mai bună casă pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra.

Localizare

Informații utile

Zona Bucurestii Noi
Baie 1
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 70 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 3
An construcție 1967
Etaj 9/P+10
Suprafața utilă 64 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie, Jaluzele verticale, Interfon, Lift
Vecinătăţi
scoala, parc, restaurant, transport in comun, magazine, metrou
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 27 februarie 2022
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de Pyf Real Estate