88.000 €
Tip proprietate Apartament
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 1980
Etaj 3/P+4
Suprafața utilă 64 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

COMISION ZERO% DIN PARTEA CUMPARATORULUI.

White Mountain Property propune spre vanzare acest apartament cu 3 camere renovat recent situat intr-o zona linistita a cartierului Bartolomeu, insa la doar cateva minute acces pietonal fata de supermarket-ul Lidl si zona de magazine La Strada din Avantgarden.

In imprejurimi, se regasesc spatii verzi ample, supermarket-uri, restaurante, cat si farmacii, cabinet stomatologic, centru de fitness, cafenea, gradinita, afterschool, scoala de limbi straine, si chiar o frizerie canina, transformand astfel aceasta zona intr-un camin ideal nu doar pentru familii, cat si pentru expati sau persoane care lucreaza in apropiere (Continental, Hutchinson, JF Furnir, Ina Schaeffler, Autoliv etc). Desi pare departe de centrul Brasovului, se afla la o distanta de doar 7 minute cu masina, 15 minute cu autobuzul (accesul fiind facil catre statiile de autobuz, care se afla in imediata apropiere) si aproximativ 30-40 minute pe jos, pentru cei ce prefera

COMISION ZERO% DIN PARTEA CUMPARATORULUI.

White Mountain Property propune spre vanzare acest apartament cu 3 camere renovat recent situat intr-o zona linistita a cartierului Bartolomeu, insa la doar cateva minute acces pietonal fata de supermarket-ul Lidl si zona de magazine La Strada din Avantgarden.

In imprejurimi, se regasesc spatii verzi ample, supermarket-uri, restaurante, cat si farmacii, cabinet stomatologic, centru de fitness, cafenea, gradinita, afterschool, scoala de limbi straine, si chiar o frizerie canina, transformand astfel aceasta zona intr-un camin ideal nu doar pentru familii, cat si pentru expati sau persoane care lucreaza in apropiere (Continental, Hutchinson, JF Furnir, Ina Schaeffler, Autoliv etc). Desi pare departe de centrul Brasovului, se afla la o distanta de doar 7 minute cu masina, 15 minute cu autobuzul (accesul fiind facil catre statiile de autobuz, care se afla in imediata apropiere) si aproximativ 30-40 minute pe jos, pentru cei ce prefera plimbarile.

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare se afla la etajul 3/4 al unui imobil construit in anul 1980, dispune de o structura decomantada, practica si, datorita pozitionarii, beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei. Apartamentul este spatios si primitor, fiind compus din: doua holuri, bucatarie cu priveliste superba catre munti si maisvul Tampa, living cu acces catre balcon, unde din nou regasim aceeasi priveliste asupra muntilor nostri, un grup sanitar, o baie cu cada si doua dormitoare spatioase. Mai mult, aceasta proprietate a fost recent reimprospatata si zugravita cu vopsea lavabila, iar baile modernizate, pentru a oferi un inceput curat noilor sai proprietar, ca si cadou de bun-venit. Desgiur, pentru confort sporit, viitorii sai proprietari il vor reamenaja conform propriilor nevoi si gusturi.

Apartamentul este liber spre vanzare, detinem cheile proprietatii si putem organiza vizionari in baza programarilor telefonice.

Performanta energetica: clasa B

- consum energie primara: 162.51

- indice consum CO2: 31.97

- consum energie regenerabila: 0

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0733 934 404 sau prin e-mail, la adresa . Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.

Localizare

Informații utile

Zona Bartolomeu
Băi 2
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 68 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 3
An construcție 1980
Etaj 3/P+4
Suprafața utilă 64 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Gresie, Parchet, Lavabil, Faianta, Geamuri, Geamuri, Calorifere da
Info imobil
Incalzire cu centrala proprie, Strazi amenajate, Vedere mixta, Apa, Curent electric, Gaz, Canalizare
Vecinătăţi
magazine, restaurant, scoala, gradinita, transport in comun, parc, piata
Acte
Dobandit prin mostenire
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 22 septembrie 2022
Ești interesat?