139.900 € + TVA
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Apartament
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 2023
Etaj 2/P+10
Suprafața utilă 77 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Situat în vecinătatea Pădurii Băneasa, acest ansamblu aduce o combinație unică de arhitectură modernă minimalistă, stil de viață excepțional și un peisaj natural spectaculos.
Locația este principalul avantaj al proprietatilor achizitionate aici. Nu sunt multe locatii in Bucuresti in care sa te poti bucura in fiecare zi de aerul curat furnizat de padure si de culorile ei extraordinare indiferent de anotimp!
Daca sunteti iubitori de natura va invitam cu drag sa vedeti cum va simtiti aici!
Pana la sfarsitul acestui an se va da in folosinta aici si un foarte generos Centru Comercial, care va include, printre altele, 6 zone cu funcționalități dedicate stării de bine: fitness, aqua, clase de grup, wellness, hidroterapie și teren de squash, la care se adaugă piscina exterioară. Acest spațiu elegant creează un cadru cald, ce îmbină armonios serviciile de sport, relaxare și wellness, adaptate pentru o gamă largă de nevoi. Dezvoltarea cartierului se bazează pe

Situat în vecinătatea Pădurii Băneasa, acest ansamblu aduce o combinație unică de arhitectură modernă minimalistă, stil de viață excepțional și un peisaj natural spectaculos.
Locația este principalul avantaj al proprietatilor achizitionate aici. Nu sunt multe locatii in Bucuresti in care sa te poti bucura in fiecare zi de aerul curat furnizat de padure si de culorile ei extraordinare indiferent de anotimp!
Daca sunteti iubitori de natura va invitam cu drag sa vedeti cum va simtiti aici!
Pana la sfarsitul acestui an se va da in folosinta aici si un foarte generos Centru Comercial, care va include, printre altele, 6 zone cu funcționalități dedicate stării de bine: fitness, aqua, clase de grup, wellness, hidroterapie și teren de squash, la care se adaugă piscina exterioară. Acest spațiu elegant creează un cadru cald, ce îmbină armonios serviciile de sport, relaxare și wellness, adaptate pentru o gamă largă de nevoi. Dezvoltarea cartierului se bazează pe soluții inteligente care asigură eficientizarea consumului de resurse pe o perioadă îndelungată. În curând aici vor functiona si o scoală de stat, o grădiniță de stat, precum si alte funcțiuni de utilitate publică.
Locuitorii din complex au un stil de viață sănătos, de jur imprejur fiind numeroase oportunități pentru a practica sportul în natură.
Ansamblul are numeroase spații verzi, inclusiv parcuri private, alei de promenadă și multiple locuri de joacă pentru copii. La acestea se adaugă 4.500 mp de spații dedicate sportului cum ar fi spații pentru fitness, teren de sport și piscine.
* Structura cu pereții tip diafragme cu grosimi de minimum 30 cm, executată în sistem continuu - monolit, asigură împreună cu pachetul exterior de termosistem și placarea interioară nivelul de izolare termică și fonică a pereților clasici cu grosimi de peste 60cm.
• Structura subterană-radier și subsoluri realizate din beton armat monolit - este impermeabilizată în masă și dublată la exterior cu membrană bituminoasă și geotextil iar la interior cu tencuieli și șape aditivate asigurând o maximă hidroizolare și stabilitate în timp.
*Placarea pardoselilor din bucătărie și băi și a pereților din băi este realizată cu gresie porțelanată 30x60, gresie porțelanată de calitate superioară, cu un design care imită piatra natuarală albă, tip calacatta.
*Placarea pardoselilor din living și dormitoare este realizată cu parchet laminat 8 mm grosime, clasă de trafic 32, stejar (asigură o rezistență superioară la trafic și zgârieturi (agrementat pentru încălzire în pardoseală, montat flotant pe folie specială, izolatoare fonic.
* Obiecte sanitare Ideal Standard
* Ușă blindată, Nusco 8 (S) clasa 3 antiefracție
* Ușa de interior într-un canat Reverse NT, cu finisaj ALB.
* Prizele și întrerupătoarele sunt din gama Niloe, producător Legrand, realizate din materiale durabile, de calitate, culoare alb. *Sistemul de video-interfonie este marca Legrand.
* Tâmplăria PVC este Salamander SL76 (produs în Germania) cu 5 camere de izolare termică și lățimea tocului de 76 mm, feronerie fiabilă, de calitate superioară - Siegenia. Combinația de sticlă/profil asigură un coeficient de transfer termic superior, maximum 1,3 W/m2K.
* Pereții exteriori sunt executați din cărămidă eficientă, placați la exterior cu polistiren pentru fațadă și vată minerală bazaltică și o tencuială decorativă siliconica, hidroizolatoare, ca și protecție a anvelopei.
• Pereții despărțitori între apartamente sunt executați din blocuri ceramice eficiente de 25 sau 30cm dublați cu vată minerală și placați pentru a obține cea mai bună izolare fonică.
• Pereții interiori de compartimentare în apartamente sunt proiectați, pentru maximă flexibilitate, din structură metalică etanșată și placare dublă pe fiecare față cu placă de gips-carton și interior etanșat cu vată minerală, astfel încât să poată asigura cea mai bună fonoizolatie între încăperi și totodată flexibilitate în compartimentarea apartamentului.
Noile apartamente din gama premium a proiectului sunt la preturi promotionale:
Studio dublu – suprafete pornind de la 62 mpc si preturi pornind de la 98.700 Euro + TVA
2 camere - suprafete pornind de la 73 mpc si preturi pornind de la 114.316 Euro + TVA
3 camere - suprafete pornind de la 98 mpc si preturi pornind de la 139.900 Euro + TVA
* Am atasat si cateva fotografii cu caracter de prezentare pentru idei de amenajare.
Certificat energetic: Clasa A
Pret parcare subterana– 11.000 euro plus tva
Pret parcare supraterana – 9.000 Euro plus tva

Localizare

Informații utile

Zona Baneasa
Nr. dormitoare 2
Băi 2
Nr. terase 1
Suprafața construită (desfășurată) 101 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 3
An construcție 2023
Etaj 2/P+10
Suprafața utilă 77 m2
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Geamuri termoizolante - aluminium, Dotari: lift, Usa metalica, Iluminat exterior, Videointerfon; telecomandă poartă acces auto
Info imobil
Mobilat: nemobilat, Compartimentare: decomandat, Usi interior: celulare, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Stadiu constructie: in constructie, Structura: beton, Confort: i, Strazi limitrofe: asfaltate
Vecinătăţi
transport public, loc de joaca
Alte suprafețe
STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 87.86 mp,SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 10.86 mp
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 16 septembrie 2022
Ești interesat?