1.100 €/lună
Tip proprietate Apartament
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 2010
Etaj 1/P+7
Suprafața utilă 140 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre inchiriere de lunga durata acest elegant apartament de 4 camere situat in Bucuresti, in zona Aleea Privighetorilor - Baneasa.

Zona este una dintre cele mai bine cotate, fiind aproape de toate centrele de interes din nordul Capitalei, la doar 12 km de Piata Victoriei: Baneasa Shopping City, Carrefour, IKEA, Bricostore, Metro, Mega Image, Feeria Shopping Gallery, Jolie Ville, peste 35 centre de afaceri, institutii de invatamant private, cartiere rezidentiale (Baneasa Residence, Stejarii Club Rezidential, Ansamblul Rezidential Belvedere, Ansamblul Rezidential Greenfield, Natura Residence), restaurantele si cladirile de birouri din zona Iancu Nicolae, Gradina Zoologica Baneasa, Padurea Baneasa, Therme, aeroporturile Baneasa si Otopeni, Ambasada SUA. In apropiere se afla multe centre medicale, centre comerciale, banci si magazine, cluburi si terenuri sportive. Este o zona cautata, intrucat ofera liniste, relaxare si

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre inchiriere de lunga durata acest elegant apartament de 4 camere situat in Bucuresti, in zona Aleea Privighetorilor - Baneasa.

Zona este una dintre cele mai bine cotate, fiind aproape de toate centrele de interes din nordul Capitalei, la doar 12 km de Piata Victoriei: Baneasa Shopping City, Carrefour, IKEA, Bricostore, Metro, Mega Image, Feeria Shopping Gallery, Jolie Ville, peste 35 centre de afaceri, institutii de invatamant private, cartiere rezidentiale (Baneasa Residence, Stejarii Club Rezidential, Ansamblul Rezidential Belvedere, Ansamblul Rezidential Greenfield, Natura Residence), restaurantele si cladirile de birouri din zona Iancu Nicolae, Gradina Zoologica Baneasa, Padurea Baneasa, Therme, aeroporturile Baneasa si Otopeni, Ambasada SUA. In apropiere se afla multe centre medicale, centre comerciale, banci si magazine, cluburi si terenuri sportive. Este o zona cautata, intrucat ofera liniste, relaxare si siguranta.

Apartamentul de 4 camere se afla la etajul 1 intr-un bloc de 7 nivele si este organizat astfel: un living generos, trei dormitoare spatioase si luminoase, doua bai, o bucatarie deschisa, complet mobilata si utilata si un hol cu suficient spatiu de depozitare. Proprietatea este complet mobilata si utilata si beneficiaza de un design interior modern, bazat pe tonuri relaxante.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 731 367 444 sau la adresa de e-mail: .

Daca sunteti interesat de cele mai bune preturi pentru apartamente, vile, birouri, etc, nu ezitati sa luati legatura cu noi. Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contactati-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este vanzarea si inchirierea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: AGCO MM 061022 BAN

 

Localizare

Informații utile

Zona Baneasa
Băi 2
Suprafața construită (desfășurată) 140 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 4
An construcție 2010
Etaj 1/P+7
Suprafața utilă 140 m2
Finisaje/Utilităţi
Gresie, Parchet, Geamuri pvc, Geamuri, Calorifere, Interfon, Usa metalica, Masina de spalat
Info imobil
Mobilat, Incalzire cu centrala proprie, Strazi amenajate, Apa, Curent electric, Gaz, Canalizare
Vecinătăţi
magazine, restaurant, scoala, gradinita, transport in comun, hotel, parc, piata
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 9 noiembrie 2022
Ești interesat?