Tip proprietate Apartament
Camere 2
Baie 1
An construcție 2008
Etaj 3/P+3
Suprafața utilă 63 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Langa padurea Baneasa, amplasat in cartierul Greenfield, va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat la etajul 3, complet mobilat si utilat.

Cu o suprafata utila de 63 mp, apartamentul este compus din hol de acces, living cu bucatarie deschisa, dormitor, debara, baie si 2 balcoane. Dispune de un loc de parcare in fata imobilului. Apartamentul este luminos, dispune de centrala termica proprie, aparat de aer conditionat, bucatarie mobilata si utilata cu aparatura electrocasnica.

Amplasat in mijlocul padurii Baneasa, cartierul Greenfield beneficiaza de paza permanenta, acces monitorizat, administrare, locuri de joaca pentru copii. Este aproape de Aeroport, Gradina Zoologica, Baneasa Shopping City, Ikea, Liceul Francez.

Localizare

Informații utile

Zona Baneasa
Nr. balcoane 3
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Baie 1
An construcție 2008
Etaj 3/P+3
Suprafața utilă 63 m2
Finisaje/Utilităţi
Gresie, Parchet, Lavabil, Faianta, Geamuri termopan, Geamuri, Calorifere otel, Aer conditionat, Usa metalica, Masina de spalat
Info imobil
Mobilat, Mobiler modern, Incalzire cu centrala proprie, Strazi amenajate, Vedere mixta, Apa, Curent electric, Gaz, Canalizare, Cablu tv, Amplasat in imobil nou
Vecinătăţi
restaurant, gradinita, transport in comun, parc
Acte
Poseda numar cadastral, Contr. vanzare-cumparare
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 20 mai 2019
Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!