3.500 €/lună
Tip proprietate Apartament
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2018
Etaj 2/P+4
Suprafața utilă 140.12 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Apartament 4 camere, luminos si spatios, situat intr-un imobil recent finalizat din zona Aviatorilor - Charles de Gaulle.
Apartamentul are o suprafata utila de 140.12mp, este compus din living cu bucatarie deschisa si iesire pe terasa de 16mp, grup sanitar, dormitor matrimonial cu baie proprie si iesire pe terasa de 14mp, doua dormitoare secundare deservite de o baie comuna, dintre care unul din ele cu iesire pe aceiasi terasa ca si dormitorul matrimonial.
Apartamentul dispune de finisaje din gama lux, bucatarie complet mobilata, incalzire in pardoseala, vedere superba catre Herastrau.
Finisajele interioare si mobilierul respecta cele mai inalte standarde de calitate, iar imbinarea culorilor si a texturilor ofera confort si intimitate.
Apartamentul dispune de doua locuri de parcare in parcarea subterana.;
Descriere parcari:Parcare subterana

Informații utile

Zona Aviatorilor
Nr. dormitoare 3
Gr. sanitare 3
Nr. balcoane 2
Parcare 2
Tip proprietate Apartament
Camere 4
An construcție 2018
Etaj 2/P+4
Suprafața utilă 140.12 m2
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Calorifere aluminiu, Lustre, Dotari: aer conditionat, Lift, Interfon, Usa metalica, Telecomanda garaj, Masina de spalat rufe, Iluminat exterior, Cablu
Info imobil
Mobilat: semi-mobilat, Stil mobilier: modern, Stare interior: nou, Bucatarie: echipata, Frigider, Aragaz, Hota, Masina de spalat vase, Compartimentare: decomandat, Acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Vedere: vedere mixta
Vecinătăţi
magazine, piata, gradinita, scoala, transport public, metrou, parc, lac, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant
Alte suprafețe
+30 mp terase
Destinații
Destinatii: rezidenta
Ultima actualizare: 12 august 2021
Ești interesat?