2.200 €/lună
Tip proprietate Apartament
Camere 4
Băi + Gr. sanitare 3
An construcție 2013
Etaj 2/P+5
Suprafața utilă 145 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Apartamentul 4 camere amplasat intr-un imobil nou in zona Aviatorilor-Charles de Gaulle din imediata vecinatate a Parcului Herastrau.
Apartamentul este compartimentat astfel incat sa asigure o deplina functionalitate si eficienta a spatiului: in zona de zi se afla livingul care este generos cu iesire pe terasa, bucataria inchisa mobilata si utilata si o baie pentru oaspeti, iar zona de noapte este compusa din 3 dormitoare, dormitorul matrimonial avand baie proprie cu cada si dressing, si o baie cu cabina de dus, doua dressing-uri.
Apartamentul are finisaje de inalta calitate, centrala termica proprie, climatizare in fiecare camera.
Acces usor la Metrou Aviatorilor, are in apropiere parcul Herastrau, cafenele, restaurante, piata, centre comerciale, ideal pentru locuit.

Informații utile

Zona Aviatorilor
Nr. dormitoare 3
Gr. sanitare 3
Nr. balcoane 1
Parcare 1
Suprafața construită (desfășurată) 158 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 4
An construcție 2013
Etaj 2/P+5
Suprafața utilă 145 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Marmura, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Calorifere aluminiu, Lustre, Dotari: aer conditionat, Lift, Interfon, Usa metalica, Telecomanda garaj, Masina de spalat rufe, Iluminat exterior, Cablu
Info imobil
Mobilat: semi-mobilat, Stil mobilier: modern, Stare interior: nou, Bucatarie: complet echipata, Frigider, Aragaz, Hota, Masina de spalat vase, Compartimentare: decomandat, Acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Vedere: vedere mixta
Vecinătăţi
magazine, piata, gradinita, scoala, transport public, metrou, parc, lac, bar/pub, restaurant
Destinații
Destinatii: rezidenta
Ultima actualizare: 5 aprilie 2021
Ești interesat?