238.000 € + TVA
Tip proprietate Apartament
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 2019
Etaj 7/P+12
Suprafața utilă 78 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Finalizat în 2020, ansamblul rezidenția este interpretarea premium a locuinței ca un centru al universului tău familial și profesional. Locuind aici recâștigi timp pentru lucrurile care contează pentru tine.
Situat în partea de Nord a Bucureștiului, în zona Aviației,ansamblul rezidențial reprezintă materializarea stilului de viață dorit. De la proiect, la finisaje și design, facilități și amplasare, totul este caracterizat de eleganță și bun gust, confort și rafinament.
Apartamentul este situat la etajul 8 si are vedere catre strada principala. Se desfasoara pe o suprafata interioara de 78 mp utili si balcon de 12 mp.
Pretul este de 238.00 E+ Tva .
Locul de parcare este optional 20.000 E+ Tva
Ultima consolidare: 2021

Localizare

Informații utile

Zona Aviatiei
Nr. dormitoare 2
Băi 2
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 106 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 3
An construcție 2019
Etaj 7/P+12
Suprafața utilă 78 m2
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta, Geamuri termoizolante - aluminium, Dotari: aer conditionat, Interfon, Usa metalica, Senzor pentru incendii, Facilitati persoane cu dizabilitati, Iluminat exterior, Wireless; cabină de duș, Cadă, Parcare biciclete
Info imobil
Stare interior: finisat modern, Bucatarie: deschisa separata, Compartimentare: semi-decomandat, Usi interior: lemn masiv, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Stadiu constructie: finalizat, Confort: ii, Structura: caramida, Strazi limitrofe: asfaltate, Orientari: nord - est, Vedere: vedere panoramică
Vecinătăţi
transport public; mall promenada, lacul floreasca, metrou aurel vlaicu
Alte suprafețe
SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 12 mp
Ultima actualizare: 20 ianuarie 2022
Ești interesat?