450 €/lună
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2015
Etaj 8/P+8
Suprafața utilă 52 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Apartamentul de 2 Camere este in cautarea primului chirias. Se inchiriaza complet mobilat si utilat, cu toate dotarile necesare pentru o persoana sau un cuplu tanar si dinamic.

Imobilul este amplasat in zona Sebastian - 13 Septembrie, cu acces usor la mijloacele de transport in comun si aproape de importante centre comerciale (Afi Palace Cotroceni, Plaza Romania, Liberty Center, etc.)

Indiferent ca esti o persoana careia ii place spiritul eco si utilizeaza mijloacele de transport in comun si bicicleta, fie ca esti o persoana dependenta de masina proprie, apartamentul si zona iti va oferi tot ce ai nevoie pentru felul tau de a fi. Mai mult, iti putem oferi inclusiv un loc de parcare exterior sa scapi de grija parcarii, deja deventita obisnuinta in Bucuresti.

Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Localizare

ADRESA EXACTĂ: Bucuresti, str. Mihail Sebastian

Informații utile

Zona 13 Septembrie
Nr. dormitoare 1
Baie 1
Nr. balcoane 1
Parcare 1
Suprafața construită (desfășurată) 65 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2015
Etaj 8/P+8
Suprafața utilă 52 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Geamuri termoizolante - aluminium; ferestre care se deschid, Geamuri cu izolație fonică, Dotari: aer conditionat, Lift, Interfon, Usa metalica, Masina de spalat rufe, Facilitati persoane cu dizabilitati, Iluminat exterior, Videointerfon, Televizor; cadă
Info imobil
Mobilat: mobilat; mobilat lux, Bucatarie: deschisa separata, Mobilata, Echipata, Frigider, Aragaz, Compartimentare: semi-decomandat, Usi interior: lemn masiv, Mdf, Pvc, Celulare, Stadiu constructie: finalizat, Structura: beton, Izolatie interioara: polistiren extrudat, Strazi limitrofe: asfaltate, Vedere: vedere spre oraș
Alte informatii
Descriere parcari:Parcare deschis?
Vecinătăţi
transport public
Ultima actualizare: 20 ianuarie 2023
Ești interesat?