600 €/lună
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 1986
Etaj P
Suprafața utilă 57 mp
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Bine ai venit în căminul visurilor tale, situat pe strada Tudor Vladimirescu, în inima vibrantului cartier Piața Cluj, la doar 5 minute distanță de minunata Piață Mică. Acest apartament nou finisat și complet mobilat de 57 de metri pătrați este răspunsul la toate nevoile tale și o oază de confort și lux. Cu o compartimentare inteligentă, acest apartament îți oferă tot spațiul de care ai nevoie pentru a te simți ca acasă. Bucătăria cu livingul adiacent reprezintă centrul pulsant al acestui cămin, oferindu-ți un loc minunat pentru a te relaxa și pentru a servi mesele în compania celor dragi. Dormitorul și dressing-ul său generos îți oferă spațiul perfect pentru odihnă și organizare, în timp ce baia elegantă îți oferă un spațiu rafinat pentru relaxare și îngrijire personală. Iar când vine vorba de dotări, acest apartament nu face nicio concesie. De la mobilierul din hol, până la aparatele electrocasnice de ultimă generație, totul este

Bine ai venit în căminul visurilor tale, situat pe strada Tudor Vladimirescu, în inima vibrantului cartier Piața Cluj, la doar 5 minute distanță de minunata Piață Mică. Acest apartament nou finisat și complet mobilat de 57 de metri pătrați este răspunsul la toate nevoile tale și o oază de confort și lux. Cu o compartimentare inteligentă, acest apartament îți oferă tot spațiul de care ai nevoie pentru a te simți ca acasă. Bucătăria cu livingul adiacent reprezintă centrul pulsant al acestui cămin, oferindu-ți un loc minunat pentru a te relaxa și pentru a servi mesele în compania celor dragi. Dormitorul și dressing-ul său generos îți oferă spațiul perfect pentru odihnă și organizare, în timp ce baia elegantă îți oferă un spațiu rafinat pentru relaxare și îngrijire personală. Iar când vine vorba de dotări, acest apartament nu face nicio concesie. De la mobilierul din hol, până la aparatele electrocasnice de ultimă generație, totul este pregătit pentru ca tu să te poți muta direct, fără griji. Cu climatizare pentru confortul termic ideal în orice moment al anului, televizoare pentru divertisment, aparate pentru prepararea cafelei și a pâinii proaspete, și multe altele, vei avea tot ce îți dorești la îndemână. Și dacă te întrebi despre detaliile mai mărunte, nu te îngrijora! De la farfurii și tacâmuri până la prosoape și lenjerii de pat, acest apartament este complet echipat cu tot ce îți poți imagina. În plus, terasa și filigoria aduc un plus de spațiu pentru relaxare în aer liber și pentru a te bucura de frumusețea orașului din intimitatea propriului cămin. Nu rata această ocazie unică de a trăi într-un apartament care îți îndeplinește toate dorințele!

Contactează-ne acum pentru a programa o vizionare și pentru a face primul pas către o viață de lux și confort într-unul dintre cele mai frumoase cartiere din Cluj!

Localizare

Informații utile

Zona Sibiu
Baie 1
Suprafața construită (desfășurată) 68 mp
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 1986
Etaj P
Suprafața utilă 57 mp
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie, Interfon
Vecinătăţi
scoala, parc, restaurant, transport in comun, magazine
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 10 June 2024
Ești interesat?