Suprafețe Suprafețe 150mp - 300mp
BRASOV Zona BRASOV

Fiecare cumparator care a facut un studiu al pietei imobiliare brasovene si care apreciaza sa locuiasca intr-o zona curata, sigura si cu intreg confortul asigurat, va fi incantat sa fie proprietarul unei astfel de locuinte, de la Bressan, in complexul rezidential Stupinii Noi, din Brasov.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 00210m2
Vilă 00150m2
Vilă 00300m2

1. Finantare privata

Este pentru prima oara cand printr-o finantare privata s-a demarat construirea unui numar asa mare de case, care se intind pe o suprafata totala de teren de 60.000 mp, cu posibilitatea de extindere pe inca 15.000-30.000 mp.

2.Amplasament

Locatia aleasa a fost la o distanta de 6 km de centrul orasului in directia Tg-Mures, in cartierul Stupini.

3.Infrastructura

Accesul la ansamblul rezidential se realizeaza din soseaua nationala pe un drum privat.

Infrastructura este elementul cu o importanta la fel de mare ca si construirea de case, totul fiind construit de la zero.

Din punctul de vedere al investitorilor, realizarea retelelor de utilitati precum si construirea drumurilor de acces reprezinta o prioritate, construirea acestora realizandu-se in paralel cu ridicarea caselor, eliminand astfel orice disconfort care s-ar putea crea prin nerealizarea lor.

4.Proiectul

Prin planul de urbanism s-au creat :

• 51 de loturi de case a cate 750 mp

• o zona pentru construirea unui complex multifunctional care va include spatii comerciale, sala de fitness si un original teren de tenis pe acoperis.

5.Casele

• Casele proiectate sunt de 3 tipuri, diferenta intre ele facandu-se in functie de suprafata desfasurata, cea mai mica avand 150mp, cea medie 210 mp, cea mare 300 mp.

• Ca si impartire interioara, la fiecare tip de casa regasiti la parter incaperile destinate activitatilor de zi, iar la etaj am creat dormitoarele, baile si debaralele.

• Pastrand traditia romaneasca casele sunt construite din caramida tip blocuri ceramice izolate pe exterior cu polistiren de 5 cm grosime.

• Planseele peste parter sunt din beton, iar invelitoarea acoperisului este din tigla, garantata cel putin 30 de ani.

• Toate materialele pentru finisajele interioare au fost importate din tarile Uniunii Europene, in special din Italia.

• Fiecare casa are un sistem de incalzire propriu, cazanele alese fiind din clasa A.

• De asemenea, a fost gandit un sistem de alarma pentru fiecare casa in parte.

• Investitorii vin in intampinarea clientilor, amenajand o expozitie cu materialele de finisare, dand posibilitatea fiecaruia dintre viitorii proprietari sa-si aleaga aceste materiale in functie de gustul propriu.