Amazi - Sursa tuturor lucrurilor bune

Amazi este cel mai exclusivist capitol nou din Hawana Salalah, de renume internațional; un proiect mixt Muriya - Orascom Development - OMRAN care a dus la dezvoltarea stațiunii și cea mai rapidă creștere de destinație turistică și rezidențială din Oman. Pornind de la ideea „Redefinirea vieții pe malul apei”, Amazi înseamnă „Sursa/Apa”.
Acest paradis privat de pe malul oceanului este răspândit în peste un milion de metri pătrați de teren în Hawana Salalah, unde nisipul alb se întâlnește cu indigo-ul Marii Arabiei, ceea ce o face una dintre cele mai exclusiviste comunități de stațiuni rezidențiale din lume. Acesta este un loc care te întâmpină de fiecare dată când te întorci, să te refaci și reîncarci în propria vilă sau cabană privată, construită pe sau alături de plaja curată cu nisip alb.
Amazi este o destinație care creează un sentiment de bunăstare de durată care rămâne cu tine multă vreme după vizita ta, invitându-te să te întorci iar și iar la sursa tuturor lucrurilor bune. Acesta este paradisul pe care îl așteptați de mult timp, unde confortul indulgent al casei se întâlnește cu o viață exclusivistă pe malul apei. Unde se pot aduna cei dragi, unde divertismentul captivant se află la o scurtă plimbare, iar orice dorință este doar la un apel distanță. Imaginați-vă că dețineți o casă privată intr-unul dintre cele mai importante și cele mai exclusiviste ansambluri rezidențiale din lume, care strălucește pe malul Mării Arabiei, de un albastru indigo. Bine ați venit la Amazi, Hawana Salalah.

Oferta noastră

Oman este pregătit să îndeplinească fiecare dorință și așteptare pentru vizitare și investiție .
Pentru orice tip de proprietate este necesar 10% avans dintr-un plan de plată flexibil ce poate include până la 36 de rate lunare.
Cere acum toate detaliile !
Un stil de viață la care ai visat întotdeauna garantează valoarea adăugată la Amazi, Hawana Salalah.

Beneficii și facilități

Amazi este un loc vibrant cu 4 cartiere unice :
Case cu vedere la malul apei și dispun de grădini cu vedere spre lagune.
Locuințe exclusiviste la înălțime cu vedere la ocean și laa orizont.
Reședință privată pe o panglică de insule mici, conectate între ele cu o viață direct pe malul apei.
Vile și case pe plajă cu acces direct la plaja de 7 km de lungime cu nisip alb.

Caracteristici

Stil de viață personalizat pe malul mării
Proprietăți imobiliare cu spații exterioare mari
Facilități în stil stațiune la ușa dumneavoastră
Vederi uimitoare din fiecare unitate
Lagune accesibile

Accesibilitate

Zboruri diverse de pe Aeroportul Internațional Salalah care se află la doar 20 de minute de mers cu mașina
Dezvoltare concepută pentru mersul pe jos, facilitând explorarea cartierelor din jur
Conectat la tot Hawana Salalah, oferind acces ușor la alte facilități ale destinației

Facilități

Club de plajă
Centru wellness
Piscină
Centru de sporturi nautice
Centru de divertisment

Proprietatea și investiția

Potrivit Băncii Mondiale, Oman se află printre cele mai rentabile țări din Orientul Mijlociu pentru desfășurarea afacerilor. Această evaluare ia în considerare factori precum forța de muncă, utilitățile, facilitățile, transportul, costuri de finanțare și taxe.
0% impozit pe venitul personal, 0% impozit pe proprietate, 0% impozit pe succesiune, 100% Proprietate.

Posibilitate de închiriere

Proprietatea care o ai dacă este folosită temporar, poate fi închiriată mai departe în anumite condiții.
Practic poate fi utilizată în regim personal, dar și prin închiriere pentru recuperare de investiție în perioadele când nu este locuită. Iar transferurile de capital, profituri, bani sau dividende nu sunt supuse la restricții.

Proprietate exclusivistă

Acum poți deține o casa uimitoare pe malul apei cu vedere la Oceanul Indian in paradisul de la Hawana Salalah unde nisipul alb se întâlnește cu apa indigo a mării, ceea ce o face una dintre cele mai exclusiviste comunități de stațiuni rezidențiale din lume.

Investiție

Poți avea o proprietate exclusivistă cu un stil de viață internațional în stațiune cu clubul pe plajă, centrul de wellness și centrul de sporturi acvatice de la Amazi. Oman este pregătit să îndeplinească fiecare dorință și așteptare pentru vizitare și investiție .

Închiriere proprietate

Pentru cei care vor să se bucure de confortul complet al unei astfel de locatii exclusiviste, se poate oferi inchirierea de apartamente și vile cu beneficii pe termen scurt sau lung.

Ești interesat?