Zona Zona Popesti Leordeni
Imobile Imobile 90
An predare An predare 15.03.2014
Suprafețe Suprafețe 25mp - 53.07mp

Allegra residence este unul dintre cele mai noi proiecte imobiliare din zona, amplasat in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida.

Lista preturi Allegra Residence 1 Oituz 61 Descarcă fișierul Lista preturi Allegra Residence 2 Metrou Descarcă fișierul Lista preturi Allegra Residence 4 Metrou Descarcă fișierul
Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 11025m2
Apartament 11026.71m2
Apartament 12030.6m2
Apartament 21048.52m2
Apartament 12028.76m2
Apartament 2548.03m2
Apartament 21051.32m2
Apartament 3553.07m2

DETALII

 Amplasat la numai 15 de metrii de statia de metrou Dimitrie Leonida proiectul imobiliar dezvoltat sub numele de Allegra Residence Berceni propune una dintre cele mai bune si mai inovative solutii locative din zona de Sud, pe care cu siguranta o veti aprecia datorita amplasamentului ideal, compartimentarilor excelente dar si a gradului inalt de finisare intrerioara a apartamentelor.

 Proiectul are in componenta sa atat garsoniere decomandate, garsoniere duble, apartamente cu doua camere dar si apartamente cu trei camere compartimentate excelent, atent finisate, insotite de balcoane generoase, lift silentios si locuri de parcare incluse.

 Parterul imobilului va avea o destinatie strict comerciala (market, farmacie, optica medicala etc) din dorinta de a aduce un plus de comfort celor care vor achizitiona un apartament in noul proiect Allegra Residence Berceni.

 Imobilele din cadrul ansamblului rezidential Allegra Residence Berceni se vand complet finisate (la cheie), se pradau bransate la toate utilitatile, contorizate separat, vor dispune de centrala proprie de apartament, au inclus in pret TVA de 5% si dispun de parcare asigurata.

 Puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales de dvs si sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare daca rezervarea apartamentului se face din timp.

 Allegra Residence Berceni este conceput sa intruneasca cele mai riguroase cerinte locative si sa ofere celor care vor achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului numeroase beneficii, confort, siguranta, preturi de achizitie decente, precum si garantia unei alegeri potrivite. Ansamblul ofera varietate, spatii concepute sa multumeasca diferite categorii de clienti, este generos ca spatiu util si echilibrat in compartimentare, iar gradul ridicat de finisare interioara precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajare sunt deja recunoscute pe piata de profil.

Utilitati: gaze, canalizare, apa, curent.
Caramida porotherm, izolatie polistiren 10 cm, Tamplarie PVC 6 camere,
Glafuri interior/exterior, Finisaje la alegere.Interfon,  RCS RDS
Parcare inclusa in pret ( cota indiviza ).

Schite