Imopedia Logo

SCHIMBAREA este o oportunitate pentru a trece la următorul nivel, pentru a EVOLUA. În același timp reprezintă o formă de ADAPTARE. Piața imobiliară necesită o SCHIMBARE de mindset și perspectivă. Hai să facem împreună #OLumeImobiliaraMaiBuna!

Ce face un agent imobiliar profesionist pentru clienții săi?

Agenții de succes nu vând imobiliare, ci îşi ajută clienții să găsească şi să achiziționeze proprietatea perfectă. Un agent imobiliar de succes trebuie să știe să asculte cu atenție ce spun clienții şi să le identifice dorințele şi nevoile, trebuie să aibă intuiție şi abilități excelente de cercetare, pentru a găsi proprietatea perfectă şi, de asemenea, trebuie să se asigure că toată lumea îşi face datoria, până la semnarea actelor..

De ce să apelezi la un agent imobiliar profesionist?

Un agent imobiliar profesionist te consiliază să stabilești cel mai bun preț pentru proprietatea pe care dorești să o vinzi/cumperi, iți economisește timp, bani și iți oferă consultanță în tot ceea ce ține de realizarea tranzacției imobiliare indiferent că este vorba despre stabilirea prețului corect, obținerea unui credit imobiliar, realizarea documentației cadastrale sau realizarea actelor la notar..