Imobil apartamente S+P+9-10 E cu garaj la demisol si parter

COMPONENTA

40 APARTAMENTE:

18 APARTAMENTE CU 2 CAMERE – suprafata de aproximativ 90 mp

18 APARTAMENTE CU 3 CAMERE – suprafata de aproximativ 130 mp

2 APARTAMENTE CU 4 CAMERE – DUPLEX – suprafata de aproximativ 170 mp

1 APARTAMENT CU 5 CAMERE - DUPLEX – suprafata de aproximativ 400 mp

1 APARTAMENT CU 2 CAMERE - suprafata de aproximativ 80 mp

40 LOCURI DE PARCARE LA SUBSOL SI DEMISOL

PRETURI

900 EURO + TVA (5%)

CARACTERISTICI – incluse in pret

– finisaje interioare executate la cererea clientului

– geamuri din pvc cu sticla tripan

– termoizolatie din polistiren de 7 si 10 cm grosime

– fatada din aluminiu

– bond ventilata

– lift exterior panoramic

– instalatie termica in sistem centralizat

PREZENTARE DEZVOLTATOR

MARCO CHIM SRL, Constanta, firma infiintata in anul 1992, avind ca principal obiect de activitate comertul cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare ( conform cod CAEN- 4673), isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor si materialelor de constructii.

Inca din 1996, firma noastra s-a impus ca un partener de incredere pe piata comertului cu materiale de constructii. In toti anii care au urmat si pina in prezent societatea noastra a dat dovada de profesionalism, calitate, eficienta, competenta si promptitudine in relatiile cu colaboratorii nostrii , fie ei beneficiari ai serviciilor noastre dar si furnizori de produse catre noi.

In aceasta perioada de timp ne-am diversificat si imbunatatit oferta de produse oferite clientilor nostrii, an de an venind in intimpinarea dorintelor si sugestiilor acestora. Datorita experientei acumulate ca si comercianti de materiale de constructii, dar mai ales a personalului profesionist al societatii noastre, din anul 2000, realizam in conditii de maxima siguranta si seriozitate constructii civile ( la rosu sau cu finisaje, cu sau fara materiale incluse).

Pina in prezent ne-am consolidat renumele pe piata materialelor de constructii din Constanta, ca pozitie de piata fiind in primii 5 mari competitori pe aceasta piata , si in primii 3 pe segmentul specializat de laminate si produse metalurgice. Concurenta noastra este aceeasi , din ultimii 6 ani de zile , noi reusind sa acaparam o parte de piata , in crestere de la an la an.

Am reusit acest lucru cu eforturi insemnate , si asta pentru ca in aceasta competitie au intrat si alti concurenti , piata constructiilor fiind una foarte atractiva. Toate aceste reusite se datoreaza , in principal , managementului societatii , care actioneaza si ia decizii ca un tot unitar , avind consultari cu toti factorii implicati in activitatea firmei , de la personalul specializat , TESA , pina le personalul executiv , direct productivi. Fara a face nominalizari , fiecare angajat al societatii , in frunte cu asociatul unic , d-l Marius Stamate , are meritul de a mentine si a creste performantele societatii.

Din totalitatea produselor si serviciilor oferite clientilor nostrii putem enumera urmatoarele: -materiale de constructii prin depozitul de materiale de constructii care cuprinde: materiale de finisaje ( gleturi, adezivi, mortare, lacuri, vopsele, diluanti, etc.) , materiale pentru izolatii ( termice si hidroizolatii) , scule si accesorii pentru zugravit si vopsit, alte materiale de constructii ( ciment, var, ipsos, nisip , criblura, caramida ), materiale pentru instalatii termice si electrice -produse laminate si metalurgice prin depozitul de produse laminate care cuprinde: otel beton ( ob37 si pc52), plase sudate, sirma neagra moale si zincata, teava rectangulara, teava rotunda neagra pentru constructii si instalatii ,profile UNP si INP, cornier laminat, plasa gard zincata si plasa rabitz, tabla neagra si zincata, tabla cutata neagra si zincata, cuie constructii, profil patrat si otel rotund special -confectii metalice si armaturi pentru constructii in care se includ:armaturi constructii civile (fundatii, centuri, armaturi placa,grinzi, stilpi), diverse confectii metalice (garduri , porti, usi metalice,copertine etc.) -constructii civile : case la rosu sau cu finisaje ( cu sau fara materiale incluse in pret) In ultimii 3 ani am devenit un nume de referinta pe piata materialelor de constructii din Constanta , acest lucru datorindu-se in principal calitatii serviciilor prestate dar si a faptului ca am devenit partenerii unor firme de renume precum LAFARGE ROMANIA , RIGIPS ROMANIA , CELCO SA, WIENERBERGER SISTEME DE CARAMIZI , SAINT-GOBAIN WEBER ROMANIA , LAFARGE ARCOM GIPS SA.

Acest lucru a facut sa devenim principalii furnizori de materiale pentru depozitele de constructii din Constanta si sa ne impunem prin promptitudine si calitate in livrari. Datorita acestor avantaje oferite clientilor nu s-au facut exceptii referitoare la termenele de plata catre clientii nostrii acestea variind in intervalul de 0-30 zile , fiind aproximativ aceleasi ca si facilitatile obtinute de noi de la furnizorii nostri.