0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
Spatiu industrial - Theodor Pallady

Spatiu industrial - Theodor Pallady

Reper: lângă Complex comercial Metro, Auchan, Ikea

 1493RUN2026 
click pentru zoom
4 Poze
  • Suprafata utila 6000 m2
  • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
€/luna 6.250
se adauga TVA
/mp 1,25
se adauga TVA

Pe Theodor Pallady, in zona complexului comercial Auchan, Metro, Ikea, pe partea stanga a bulevardului inainte de iesirea pe autostrada A2, se ofera in vederea inchirierii o platforma balastata in suprafata de 5000 / 6000 m. Poate fi folosita pentru parcare TIRuri, expunere utilaje diverse, parc auto, etc. Accesul la platforma se face direct din strada asfaltata. Suprafata de platforma are acces individual si pe acst lot nu mai au acces si alti chiriasi. Dimensiunile acesteia sunt 60x100 ml sa cuprind si calea de acces betonata. Totodata, se ofera pentru aceasta platforma si un imobil cu suprafata de 15 mp care cuprinde un vestiar, un grup sanitar si o inca o incapere care poate fi birou. Impbilul este racordat la curent electric, la alimentare cu apa si canalizare de la reteaua orasului. Platforma este ingradita si este libera pentru inchiriere. Perioada maxima de inchiriat va fi de 2 ani. Pretul cerut este de 1,25 euro/mp la care se adauga TVA. Comisionul agentiei imobiliare este de 50% +TVA din chiria unei luni.; Detalii localizare:Zona este pretabila pentru depozitare exterioara,schele,popi, materiale de constructii,montare corturi, parc auto,diverse alte activitati .Recomandam aceasta locatie deoarece este o zona comerciala foarte buna cu expunere catre bulevardul Theodor Pallady, la intrarea in Bucuresti dinspre Constanta in imediata apropiere a centrelor comerciale Auchan ,Ikea,Dedeman,Kika,Jumbo,Metro,etc.La 3 minute distanta se afla stati de metrou .

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
  • Acte contract vanzare cumparare, cadastru, intabulare, rol fiscal, certificat energetic, certificat de urbanism, cumparare, persoana juridica
  • Alte suprafețe Pe Theodor Pallady, in zona complexului comercial Auchan, Metro, Ikea, pe partea stanga a bulevardului inainte de iesirea pe autostrada A2, se ofera in vederea inchirierii o platforma balastata in suprafata de 5000 / 6000 m.
Localizare
Theodor Pallady - lângă Complex comercial Metro, Auchan, Ikea
Foto
Ultima actualizare a ofertei: 19.04.2019
Contactează-ne
Contactează agentul:
Ion Buricescu
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
CAVAR CENTER - str Turnu Magurele, nr 270D, Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Ion Buricescu
EXPERT IMOBILIAR
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc