An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 2 - 4 camere
Suprafata Suprafata 52,70 mp - 107,40 mp
Pret Pret 127.400 - 249.600 Euro

Descriere The Ivy

Localizat în zona de nord a Bucureştiului, pe Str. Jandarmeriei 9A, proiectul THE IVY include 800 de locuinţe în total, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 şi 4 camere. Acestea sunt amplasate în 10 clădiri cu un regim de înălţime de P + 6.

Ansamblul a fost proiectat pentru a obţine certificarea Breeam Excellent, contribuind astfel la sănătatea şi confortul locuitorilor prin construirea de clădiri sustenabile care protejează resursele naturale.

The Ivy - creat ca să te inspire

Proiectul The Ivy este sinonim cu o viaţă trăită la standarde superioare şi este conceput folosind cele mai noi tehnologii în domeniu şi materiale de calitate.

Localizat pe strada Jandarmeriei, în apropiere de pădurea Băneasa, THE IVY este un nou ansamblu rezidenţial ce va include un total de 800 de apartamente amplasate în 10 clădiri cu un regim de înălţime de P + 6.

Proiectul oferă diferite tipuri de unităţi, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 şi 4 camere şi penthouse-uri. Mai mult, rezidenţii THE IVY vor avea acces la o serie de facilităţi create pentru un stil de viaţă modern, precum: restaurant, sală de sport cu piscină, grădiniţă şi magazin.

Ansamblul va fi construit în patru faze, iar lucrările de construcţie pentru prima clădire, parte din faza 1, au demarat.

Construcţia pentru a două clădire a fost demarată, aceasta având că dată de predare luna mai a anului 2023.

De asemenea, Speedwell dezvoltă şi un proiect de spaţii de birouri clasa A, MIRO, aflat la câteva minute distanţă de mers pe jos de THE IVY. Împreună, acestea creează un echilibru în viaţa celor care vor să locuiască şi să lucreze în aceeaşi zonă, dar şi să beneficieze de facilităţile de retail oferite de Băneasa Shopping City, Mega Image, Decathlon, Ikea şi Dedeman.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Piscină Piscină
Sală de sport Sală de sport
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Str. Jandarmeriei nr. 9A, Bucuresti

Dezvoltator

Fie că este vorba de locuinţe sau spaţii de birouri, prioritatea noastră este confortul tău.

Focusul companiei Speedwell este îndreptat către cele mai înalte standarde europene de construcţie (BREEAM şi WELL), terase de dimensiuni peste media pieţei, spaţii verzi şi facilităţi situate la o distanţă de mers pe jos de până la 15 minute. Astfel, dezvoltăm proiecte sigure, medii sănătoase şi confortabile în care se poate locui, lucra şi trăi.

Descoperă proiectele noastre inovative şi sustenabile, în locaţii premium. Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence, The Ivy, Miro şi SpacePlus în Bucureşti, Paltim în Timişoara şi Riverside City în Râmnicu-Vâlcea.

Ești interesat?