Imobiliarele „înfloresc” (și) toamna

Începe cel mai așteptat eveniment al sezonului: Târgul Național Imobiliar (TNI)

22-24 Septembrie

În București, weekend-ul care se apropie îndeplinește toate condițiile pentru a fi catalogat drept… memorabil: vreme bună, lume bună și un eveniment pe care industria imobiliară îl așteaptă cu sufletul la gură: ediția de toamnă a TNI.

Partener tradițional al TNI, IMOPEDIA.ro va participa la târg, iar promoțiile pregătite se vor ridica la înălțimea așteptărilor. Colaboratorii noștri vor descoperi oferte speciale în ceea ce privește promovarea agențiilor și dezvoltatorilor pe Imopedia.ro.

Totodată, partenerii noștri vor putea alege pachete speciale pentru achiziționarea softului imobiliar CRM Real Manager. Astfel, agențiile care au cel mult 5 utilizatori vor plăti de la 9.9 euro/lună/utilizator pentru aplicația CRM Real Manager.

Tot la TNI, Imopedia.ro propune prețuri promoționale, care pornesc de la 150 de euro, pentru realizarea de site-uri profesionale pentru agenții imobiliare.

acces gratuit cu aplicația TNI

Mai mult decât atât: vizitatorii TNI vor descoperi discounturi de până la 50% din prețul de promovare pentru ansambluri rezidențiale pe Imopedia.ro

„La Imopedia.ro ne-am asumat dintotdeauna misiunea de a facilita conexiunile dintre cumpărători și vânzatori, oferind cea mai curată bază de anunțuri imobiliare și informații relevante, complete și corecte pentru cei implicați în procesul de tranzacționare al proprietăților. Parteneriatul nostru cu TNI 2023 este o confirmare a angajamentului nostru de lungă durată pentru dezvoltarea și îmbunătățirea constantă a pieței imobiliare din România”

a punctat Razvan Muntean - CEO Imopedia.

Ediția de toamnă a Târgului Național Imobiliar se desfășoară în perioada 22 – 24 septembrie, la Palatul Parlamentului din Capitală. Biletul de intrare costă 20 de lei, însă accesul este gratuit pe baza codului QR generat cu aplicația TNI.

TNI va fi deschis vineri și sâmbătă între orele 10.00 și 19.00, iar duminică programul de vizitare va fi 10.00 - 16.00.

20 September 2023