13, 14 și 15 februarie Înscrierile sunt deschise deja și se pot face în limita locurilor disponibile pe site APAIR

Asociația Națională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) aduce în premieră la București primul curs dedicat managerilor de agenții imobiliare interesați să își dezvolte afacerea.

Vrei să afli cum realizezi un plan de business care să îți ofere rezultatele așteptate? Îți dorești să fii pe cont propriu și să treci la nivelul următor prin crearea și dezvoltarea propriei afaceri în domeniul imobiliar? Vrei să înțelegi ce presupune o strategie eficientă de leadership astfel încât să faci față cu succes provocărilor care vin odată cu rolul de manager? Sau să înveți cum să recrutezi oamenii potriviți pentru afacerea ta?

Programul de autorizare Real Estate Brokerage Manager (CRB) - certificat REBI - și-a propus să răspundă tuturor întrebărilor de mai sus pentru a sprijini profesioniștii din domeniul imobiliar în a-și dezvolta propria afacere.

2300 RON Ofertă specială de preț early bird

Condiții de participare

Cursul se va desfășura în format fizic, în București, la Hotel International Bucharest, în zilele 13, 14 și 15 februarie, în intervalul 9:00 – 17:30. Înscrierile sunt deschise deja și se pot face în limita locurilor disponibile pe site-ul APAIR. Costurile pentru cele 3 zile de curs sunt de 3000 RON. Astăzi, 31 ianuarie este încă activă oferta early bird, reducând astfel costul de participare la 2500 RON. Suplimentar, in orice moment, membrii IMOPEDIA.ro primesc o reducere de 200 lei.

Despre curs

Cursul intensiv de 3 zile este susținut de Zola Szerencses, unul dintre cei mai buni profesioniști din domeniu și un trainer cu multă carismă și experiență. Zola este un trainer acreditat REBI și National Association of REALTORS®, 2021 Orlando Regional Realtors Association (ORRA) Educator of the year, dar și un contribuitor constant în implementarea și dezvoltarea programului educațional APAIR. 

“Piața de imobiliare din România se îndreaptă spre maturizare, iar pentru ca acest lucru să se întâmple mai rapid are nevoie de educație permanentă. Interesul acordat de agenții imobiliari cursurilor susținute anterior prin intermediul APAIR este un indicator foarte bun legat de disponibilitatea de învățare a agenților. Inclusiv managerii de agenții sau cei care vor își dezvolte o afacere au nevoie de informații care să îi ajute să depășească provocările care vin odată cu rolul de lider al unei organizații. Cursul Certified Real Estate Brokerage Manager (CRB) este un curs intensiv împărțit în 3 module, gândite să acopere toate detaliile gestionării cu succes ale unei afaceri. Concret, vom discuta despre construirea unui plan de business, ce presupune rolul de lider într-o organizație, cum poți delega atribuții către colegi, cum îi poți responsabiliza pentru a își atinge potențialul maxim, precum și alte aspecte importante, așa cum este procesul de recrutare, retenție sau, din contră, dez-angajarea oamenilor care nu sunt potriviți. Toate sunt instrumente esențiale care fac diferența între succes și eșec în gestionarea unei afaceri într-un domeniu atât de competitiv”, a declarat Zola Szerencses, trainer acreditat National Association of REALTORS®.

APAIR contribuie constant la educația sectorului imobiliar din România prin programele educaționale pe care le desfășoară împreună cu cei mai buni traineri și profesioniști din domeniu. Puteți accesa aici cursurile desfășurate de Asociație, disponibile în acest moment.

30 January 2023