Palm Residence Olteniței – apartamente construite corect și cu bun gust într-o zonă cu un potențial de dezvoltare uriaș în Popești Leordeni.

4750 mp suprafața terenului pe care este construit ansamblul

Ansamblul rezidential Palm Residence Olteniței este compus din două corpuri de clădire, edificate pe un teren cu suprafața de 4.750 mp, cu deschidere directă la DN 4 (Șoseaua Olteniței) în Popești Leordeni.

În cadrul imobilelor din ansamblul Palm Residence Olteniței regăsim tipuri diferite de proprietati - garsoniere, studio-uri și apartamente cu două și trei camere. Locuințele au suprafețe utile începând de la 40,21 mp - în cazul garsonierelor, 55,43 mp - studio-urile, 58,31 mp - apartamentele cu două camere și 69,00 mp si 76,84 mp – cele două modele de apartamente cu trei camere. La ultimele niveluri se regăsesc și apartamente gen penthouse cu terase de 10 până la 15 mp.

Vezi aici tipurile de apartamente de vânzare în Popești Leordeni în ansamblul Palm Residence

Așa cum se observă  suprafețele acestora sunt extrem de generoase și, garantez, extrem de ingenios compartimentate

punctează Giulio Angheloiu, CEO Premier Imobiliare.

5000 euro (TVA inclus) Prețul unui loc de parcare

De asemenea, un loc de parcare individual (intabulat/cadastrat) în cadrul Palm Residence costă 5.000 euro (TVA 19% inclus). 

În acest moment,  Corpul 2 al condominiului este vândut în proporție de 90%. Vestea bună este că au fost scoase la vânzare proprietățile din Corpul 1, situat stradal, cu spații comerciale la parter, menite sa servească intereselor imediate ale rezidenților.

Care sunt avantajele ansamblului Palm Residence Olteniței

Pe lângă locatia centrală și avantajele ce decurg din aceasta, ansamblul Palm Residence Olteniței vine în întâmpinarea celor interesați cu un coeficient calitate/pret extrem de atractiv, ceea ce duce la o accesibilitate crescută.

Imobilele din cadrul ansamblului pot fi achiziționate cu absolut orice modalitate de plată, disponibilitatea dezvoltatorilor fiind extrem de mare la acest capitol.

30 de luni Disponibilitate rate la dezvoltator

Potrivit Premier Imobiliare, au fost și situații în care a fost acceptată plata eșalonată pe o perioadă relativ mare de timp, de 30 de luni.

Locuința perfectă nu există, după cum prea bine știm. Se pot găsi elemente negative, sau mai putin atractive, în orice tip de proiect. Prin prisma experienței îndelungate, dar și a colaborării cu cei mai buni specialiști în domeniu, dezvoltatorii Palm Residence au încercat să răspundă tuturor cerințelor pieței actuale și să edifice locuințe care să răspundă cât mai eficient nevoilor consumatorului final. Rezultatul poate fi observat doar printr-o vizionare a imobilelor de pe Șoseaua Olteniței din Popesti-Leordeni

spune Giulio Angheloiu.

Parteneriat cu Mobexpert pentru mobilarea apartamentelor

Parteneriat cu Mobexpert: 10% reducere la piesele de mobilier

Pentru a face și mai atractiv acest condominiu, Compania imobiliara Premier a uzat de parteneriatul pe care îl are cu cel mai renumit brand romanesc de profil- Mobexpert- si pune la dispozitia rezidentilor un pachet extrem de avantajos. In ce consta acesta? Toti cei interesati, pot accesa echipele de consultanta dedicate proiectului Palm Residence, in vederea proiectarii moodboard (2D si 3D) a unei propunerii complete sau partiale de mobilare si utilare a tipului de imobil favorit. Acest serviciu de proiectare, ca si serviciu special de masuratori, este gratuit. In baza aceluiasi parteneriat Premier- Mobexpert, clientii beneficiaza de un discount de 10% la piesele de mobilier alese.

Mai mult, dezvoltatorul proiectului vine si cu o alternativa locala in ceea ce priveste mobiliarea si utilarea imobilului, in care se regasesc, de asemenea, o multime de avantaje.

Costurile lunare sunt minime

Proiectul a fost conceput astfel încât costurile de întreținere și mentenanță să fie foarte mici. Și asta datoritâ soluțiilor care sunt extrem de eficiente și constituie un alt element atractiv: fiecare proprietate este branșată și contorizată individual la utilități (gaze naturale, energie electrică, apă curentă, canalizare) și beneficiază de centrala termica și sisteme perfomante de instalații interioare. La exterior, clădirile sunt izolate cu materiale produse cu respectarea legislației în vigoare.

Zona este în continuă dezvoltare

Plan urbanistic general (PUG) pentru orașul Popesti-Leordeni

DN 4 – Șoseaua Olteniței de pe raza Orașului Popeștii-Leordeni a căpătat, în ultimii ani, o față cu totul nouă, surprinzător de atractivă. Astfel, au aparut atât  imobile cu regim mare de înălțime (de până la p+10!), supermarketuri și hypermarketuri, dar și instituții care răspund nevoilor imediate ale locuitorilor  zonei (notariate, o nouă secție modernă de poliție, unități de învățământ).Ca noutate de ultimă oră, DN4 de pe secțiunea Orașului Popești-Leordeni va suferi cât de curând o modificare spectaculoasă, care o va duce la un cu totul alt nivel

anunță Angheloiu.

De altfel, multă lume vorbește despre potențialul imens al acestei zone.  

0727.737.225 Contactează biroul de vânzări al dezvoltatorului

Orașul Popesti-Leordeni va avea în curând un Plan urbanistic general (PUG), ceea ce îi lipsește Bucureștiului în acest moment. Documentul va stabili direcțiile de dezvoltare ale localității pentru următoarele decenii și va atrage, mai mult ca sigur, și mai mulți investitori.  Popești-Leordeni este o zonă care "fură" mulți rezidenți și investiori din București (cu precădere din sectorul 4), și asta se întâmplă de ani buni. Odată cu aprobarea PUG-ului, acesta va deveni o alternativă serioasă la orice investiție, precum și un pivot de dezvoltare a întregii   Zone metropolitane de Sud

arată Giulio Angheloiu.

8 March 2024