„Voi faceți artă, nu construcții!”, a fost reacția unuia dintre primii clienți ai dezvoltatorului, aflat atunci la prima construcție – o vilă cu șase apartamente, în Popești - Leordeni.

A fost amuzant, dar și inspirațional, deopotrivă, chiar dacă alegerea numelui ansamblului rezidențial a mai durat ceva vreme.

2012 prima cladire cu 6 apartamente

„Lucram la următoarele blocuri atunci când am zis că a venit vremea să dăm un nume ansamblului. Iar ideea a venit imediat: Art Residence. Și, pentru că suntem trei asociați, sigla creată sugerează o casă cu trei acoperișuri”

explică dezvoltatorii proiectului Art Residence.

Începutul acestei aventuri imobiliare a fost scris cu pași mărunți.

În 2012 am început, cumpărând un petic de teren în Popesti Leordeni.  Așa am creat prima clădire, P+2E, cu șase apartamente. Am avut succes, așa că am rămas pe același model, replicând clădirea inițială”, spun reprezentanții Art Residence.

Succesul le-a dat curaj și au început să construiască clădiri mai mari - blocuri cu regim de înălțime P+4E și P+5E.

„Atunci a apărut următoarea provocare: cine vinde ceea ce construim noi? Răspunsul corect a venit repede: Premier Imobiliare. De ce? Pentru că erau cei mai buni din zona noastră. Grupul Premier Imobiliare avea deja rădăcini adânci în domeniul dezvoltărilor imobiliare din Zona de Sud”, spun dezvoltatorii Art Residence.

173 apartamente cu doua si trei camere

„Împreună am definit o identitate clară, cu imobile edificate cu responsabilitate, suflet și pasiune, cu sute de familii ce pot spune, din propriul cămin, care este diferența dintre artă și construcție”

explică Giulio Angheloiu, fondator Premier imobiliare.

Spune-mi unde stai, ca să-ți spun cine ești

Art Residence Brâncoveanu este atât pentru persoanele care apreciază apartamentele mari și luminoase, cu o arhitectură modernă și cochetă, cât și pentru cei care caută locuințe situate în apropierea centrelor comerciale și cu acces la mijloace de transport în comun.

Ansamblul, situat pe strada Aurel Persu, din sectorul 4, este compus din patru blocuri, cu regim de înălțime Ds+P+4E+5R. În total, sunt 173 apartamente de două și trei camere, și locuri de parcare pentru fiecare apartament. În plus, apartamentele cu trei camere situate la ultimul etaj beneficiază de terase.

2 blocuri vândute integral Din cele 4 clădiri, 2 sunt deja finalizate și vândute integral

De ce să alegi Art Residence?

Avantajele Art Residence sunt multe și incontestabile. Așa că nu ai ce pierde dacă arunci o privire, chiar dacă zona de sud a Capitalei nu se află printre preferatele tale.

Construcțiile care formează ansamblul rezidențial respectă normele aplicabile în domeniul construcțiilor. În plus, dezvoltatorii nu au făcut rabat la calitate. Și, pentru că au înțeles importanța comunicării cu clienții, ne-au spus de ce Art Residence este o alegere bună.

„Pentru că suntem foarte atenți la detalii, am folosit finisaje de cea mai bună calitate, atât în interiorul apartamentelor, cât și în spațiile comune. Pentru că suntem prezenți în permanență la ansamblu și suntem conectati cu beneficiarii ansamblului. Pentru că, în jur, totul este construit, așadar clienții Art Residence nu vor fi deranjați de alte șantiere în viitor. În plus, Art Residence se bucură de proximitatea față de centre de învățământ, spitale, instituții bancare, piețe agroalimentare și centre comerciale”

explică dezvoltatorii.

Art Residence. Povestea merge mai departe

Ne dorim ca, peste încă 10 ani, să putem avea aceleași recenzii inițiale, că facem artă, nu construcții”, mai spun dezvoltatorii.

Planul pe zece ani nu este finalizat, dar există. Și, mai important, există dorința și mijloacele necesare pentru a menține construirea la rang de artă.

16 January 2024