Literalmente, toată lumea. De la București la Brașov, Sibiu, Bali, Dubai sau Miami.

Adevărul este că nu poți rata un eveniment de asemenea anvergură. Cauți un apartament, o casă, un teren, o proprietate care reprezintă o investiție pe termen lung, dar parcă nici tu nu știi unde ar trebui să fie? La Salonul Imobiliar București (SIB) găsești de toate și un pic mai mult.

700.000 m2 ansambluri noi

Vorbim despre reduceri de prețuri însumând milioane de euro, aproape 700.000 de metri pătrați construiți în ansambluri noi și disponibile pentru vânzare și peste 6.000 de vizitatori din toată țara.

Acces gratuit cu codul: IMOPEDIA

În weekend-ul care începe mâine, crema industriei imobiliare are întâlnire la SIB. Cel mai mare eveniment imobiliar din România se desfășoară la Palatului Parlamentului și își va deschide porțile vineri, 6 octombrie, la ora 12.00 (intrarea C1). De la SIB nu vor lipsi nici ofertele pentru property management, panouri solare, mobilă, decorațiuni sau creditare.

Unde mai pui că, o dată ce intri la târg, ești câștigător. Organizatorul oferă un cadou de 500 de euro, reducere din prețul oricărei proprietăți cumpărate la SIB. În plus, fiecare vizitator va primi la intrare un jeton în format fizic, care îi poate aduce un premiu în valoare de 5.000 de euro.

parola: IMOPEDIA pentru acces gratuit

Atmosfera va fi completată de mici surprize oferite de organizator: degustări de vinuri, brânzeturi și înghețată.

Iar cireașa de pe tort abia acum urmează: accesul la târg este gratuit, dacă vii din partea noastră. Spune la intrare parola IMOPEDIA și intri gratuit într-o lume imobiliară mai bună.

5 October 2023