+400 Pachete I'm... înscrise în platforma imopedia.ro

Într-o lume în continuă evoluție, în care tehnologia și mediul online sunt omniprezente, agenții imobiliari trebuie să fie în pas cu vremurile și să își adapteze strategiile de promovare și comunicare. Pachetul I'm... de la Imopedia este soluția ideală pentru a-ți consolida prezența profesională în mediul digital și pentru a dezvolta un brand personal puternic. Dacă ești agent imobiliar, iată doar 13 motive solide pentru care ar trebui să îți creezi cont I'm... pe Imopedia:

1. Primești gratuit cartea ta de vizită electronică NFC

Oferim tuturor agenților imobiliari membri Imopedia.ro și/sau APAIR o carte de vizită electronică în format card și sub forma unui sticker pentru telefonul mobil. Cu această carte de vizită, îți pui în valoare identitatea profesională și facilitezi schimbul de contacte cu un simplu apropiere de smartphone-ul interlocutorului. Agenții imobiliari care nu sunt membri, pot primi cartea de vizită electronică contra unei sume modice. Detalii

Vezi cum arată un profil I’m... Click aici

2. Ușurința utilizării

Folosind cardul sau stickerul, poți transmite clientului tău toate informațiile din profilul I'm... cu doar un click. Datele tale de contact, link-uri către rețelele sociale, website-ul tău cu proprietăți, zona ta de activitate și CV-ul tău profesional devin astfel accesibile într-un mod rapid și eficient.

3. Interactivitate avansată

Ești agent? Setează-ți profilul I'm... Click aici!

Cartea de vizită electronică vine cu elemente interactive precum hărți, link-uri către website-uri și profile de social media. Mai mult, odată cu lansarea aplicației Imopedia, vei beneficia de avantaje preferențiale și vei permite clienților să facă ușor un follow-up și să te contacteze pe diverse canale.

4. Promovarea afacerii tale

În plus față de datele de contact, poți oferi clienților link-uri utile, inclusiv către website-ul tău, pentru a promova eficient afacerea și portofoliul tău de proprietăți. Astfel, atragi atenția asupra serviciilor tale într-un mod profesional și modern.

5. Imagine profesională

Cu cartea de vizită electronică, te ridici la un nou nivel de profesionalism și îți promovezi imagine în fața clienților. Facilitând networking-ul și inițiind conversații interesante, cartea de vizită electronică te ajută să îți prezinti expertiza și portofoliul într-un mod captivant.

6. Angajament pentru mediu

O carte de vizită electronică înlocuiește eficient variantele tradiționale, contribuind la reducerea impactului asupra mediului. Astfel, susții și tu sustenabilitatea, renunțând la producția în masă a cărților de vizită clasice.

7. Eficiență și economie

Pe lângă beneficiile ecologice, alegând pachetul I'm..., economisești bani pe termen lung. Nu mai trebuie să printezi cărți de vizită de fiecare dată când vrei să faci modificări în profilul tău profesional. Îți gestionezi eficient informațiile prin contul Imopedia și continui să folosești același card și/sau sticker.

8. Pagini nepersonalizate

Orice pagină a proprietăților tale incluse în profilul I’m… din platforma Imopedia, va avea o dublură într-un format neutru (fără branding de agenție sau de portal, fără date de contact) care poate fi trimisă colegilor tăi, agenti imobiliari, în vederea colaborarii. Detalii aici: https://www.imopedia.ro/stiri-imobiliare/prezentarea-nepersonalizata-atrage-cumparatorii-rapid-si-elegant-25244.

9. Acces rapid la informații

Pentru tine și pentru clienții tăi, cardul sau stickerul devin un punct central pentru informațiile tale profesionale. Această metodă modernă de schimb de contacte și informații optimizează procesul de comunicare.

10. Câștigă timp prețios

Cu cartea de vizită electronică, nu mai pierzi timp prețios căutând sau distribuind cărți de vizită tradiționale. Ai totul la îndemână și poți concentra mai mult timp pe activitățile cheie ale afacerii tale.

11. Inovație și adaptabilitate

Adoptând tehnologia cartii de vizită electronice, demonstrezi capacitatea ta de a te adapta noilor tendințe și modalități de comunicare. Alegerea acestui pachet îți arată deschiderea către inovație și te poziționează în avangarda industriei imobiliare.

12. Condiții preferențiale

La lansarea noului portal și a aplicației de mobil Imopedia pe care o pregătim vei fi printre cei care se vor bucura în premieră de condiții preferențiale și oferte exclusive

13. Creșterea vizibilitatii in portalul Imopedia.ro

Cu pachetul I’m... vei avea vizibilitate mai bună în listingul de proprietăți imobiliare din portalul Imopedia.ro deoarece agenții care au profilul I’m... completat vor fi promovați în paginile cu anunțuri imobiliare din zonele în care au proprietăți. În plus, agenții imobiliari care au profilul I’m... completat vor apărea în Catalogul Imopedia al Agenților Imobiliari și vor primi anunțurile provenite de la particulari pentru zonele lor de interes, ceea ce înseamnă mai multe leaduri.

Comandă cardul I'm...

În concluzie, pachetul I'm... de la Imopedia este o investiție inteligentă în imaginea ta profesională, eficiență și sustenabilitate. Facilitând schimbul de informații și promovându-ți afacerea într-un mod modern și interactiv, acesta deschide noi perspective de business și te ajută să devii un agent imobiliar al viitorului. Alege I'm... și fă pasul către succesul în era digitală!

Vezi mai multe detalii despre pachetul I’m...

7 August 2023