Zona Zona Pantelimon
An predare An predare 2018
Suprafețe Suprafețe 0mp

ARENA RESIDENCE DOBROIESTI este  complex de vile situat in zona Dobroesti, mai exact pe strada George Cosbuc, o zona frumoasa si linistita. La numai 2 minute este statia de autobuz si maxi taxi lucru ce permite un acces rapid si facil catre Bucuresti. Un lucru foarte important si stiut de foarte multi oameni este faptul ca aceasta zona din judetul Ilfov este cea mai apropiata de Bucuresti. Complexul cuprinde 13 vile cu arhitectura moderna si foarte bine construite. Din aceste 13 vile mai sunt disponibile doar 10. 

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 400m2

Finisaje si facilitati complex

Vilele sunt structurate parter, etaj si pod si au o suprafata utila de 109 mp. Sunt construite cu simt de raspundere si cu materiale de calitate. Astfel: caramida folosita atat la exterior cat si la compartimentarile din interior este cea declarata numarul 1 in Romania, caramida porotherm Wienerberger, structura si placile sunt din beton armat, izolatia exterioara este de 10 cm, tabla folosita la acoperis este marca Caretta, ferestrele sunt Salamander, usile Porta Doors si putem continua dar cred ca ai inteles esentialul... doar calitate. Interiorul se afla la gri special pentru a-ti permite sa-ti alegi singur gresia, faianta, parchetul si culorile peretilor. Asa ca nu mai ai nevoie decat de multa imaginatie. Iti permiti sa-ti personalizezi singur casa. 

A venit momentul sa discutam de compartimentare. La parter avem un vestibul generos cu 2 spatii de depozitare, livingul de 28 mp cu acces catre curte, bucataria care este inchisa dar are o priveliste superba catre gradina, un grup sanitar de 5 mp cu cadita de dus si casa scarii. Aceasta ne conduce la etaj unde suntem intampinati de un hol impunator de unde se face accesul catre cele 3 dormitoare si grupul sanitar. Unul dintre dormitoare este prevazut cu balcon de 6 mp iar restul au ferestre generoase ce permit luminii sa patrunda in casa. 

Sa revenim la exterior. Nu cred ca mai este cazul sa-ti spun ca are toate bransamentele facute, respectiv: apa, canal, gaz si curent, doar esti foarte aproape de Bucuresti. Un loc de parcare este asigurat pentru fiecare casa in parte in curtea complexului iar daca mai ai nevoie de inca unul se rezolva (sunt in plus 5 locuri pentru doritori)! 

Pentru familiile cu copii este amenajat si un loc de joaca. Asa ca poti sa stai linistit, copilul se poate juca in siguranta. 

Ai curte atat in partea din fata cat si in cea din spate. In total sunt 60 mp pentru vilele din centrul complexului si 140 mp pentru cele din exterior. Indiferent pe care o alegi, diferenta dintre ele este de doar 10.000 euro, in ambele cazuri iti permiti amenajarea unui gratar si a unui spatiu de relaxare unde tu sa te poti bucura de liniste. 

Pret si modalitati de plata

Partea financiara. Pretul de vanzare este de 115.000 euro, exact cat un apartament de 4 camere in bloc in zona Morarilor. Decizia este a ta! Apartament sau... casa la curte! Tu ce alegi? 

Nu-ti ramane decat sa ma suni pentru a stabili o vizionare si sa-ti alegi care sa fie casa ta.