0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
Trend Residence

Trend Residence

Sos. Vitan-Barzesti, Bucuresti
Zona: Mihai Bravu si Vitan
Stadiu: In constructie
Promovat de: Trend Residence
Contact:
Departament Vanzari
vanzari@run.ro
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
TREND RESIDENCE
vanzari@run.ro
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 
Trend Residence reprezinta un cumul de avantaje semnficative pentru client. Am reunit aceste avantaje in conceptul noului ansamblu, regasindu-se in suprafetele generoase ale locuintelor, spatii verzi, piscina, zone comerciale, locuri de parcare precum si alte facilitati pe care va invitam sa le descoperiti.

DETALII PROIECT

Situat intr-o oaza de verdeata in sud-estul Bucurestiului, la doar 10 minute de piata Unirii, complexul Trend Residence vine in intampinarea tuturor celor ce isi doresc o casa spatioasa, cu un design modern si finisaje de calitate, la un pret accesibil. Ansamblul este amenajat pe o suprafata de 95.000 mp si include 300 de vile si 144 de apartamente. Proiectat ca o incinta securizata, ofera proprietarilor sansa de a savura in liniste si siguranta atuurile parcurilor si piscinelor din interiorul ansamblului. Gradinita cu program prelungit si galeriile comerciale vin sa completeze fericit o paleta de oferte gandite sa satisfaca cele mai exigente cerinte si sa implineasca cele mai inalte asteptari.

Ansamblul Trend Residence cuprinde aproximativ 300 de vile si 144 de apartamente dispuse pe o suprafata totala de 95.000 mp.

Apartamentele vor fi dispuse in blocuri P + 3 + etajul 4 (retras), cuprinzand apartamente de 2 si 3 camere.

 

Date contact

Tel.: 0758 002 002

 


Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video