0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
Ambasad'Or Home

Ambasad'Or Home

Strada Drumul Odaii, nr. 27, Otopeni
Zona: Otopeni
Tip imobile: 140 apartamente
Stadiu: Proiect in constructie
Dezvoltator: Ambasad'Or Home
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 
Ambasad’Or Home este un complex rezidenţial situat în nordul Capitalei, la graniţa cu sectorul 1. Este o investiţie 100% românească, la standarde occidentale, ce cuprinde 140 apartamente, cu două şi trei camere.
Deşi sunt păstrate standardele de 5 stele specifice Ambasad’Or, preţurile apartamentelor sunt eligibile pentru programul Prima Casă.

Descriere

Ambasad’Or Home este un complex rezidențial situat în Otopeni, la granița cu sectorul 1. Este o investiție 100% românească, la standarde occidentale, ce cuprinde 140 apartamente, cu două și trei camere.


Deși sunt păstrate standardele specifice Ambasad’Or, prețurile apartamentelor sunt eligibile pentru programul Prima Casă. Ansamblul rezidențial poate fi locuința ideală pentru familia ta; acesta include spații verzi și un parc imens, perfect pentru promenade și relaxare. De asemenea, vă puteți bucura de aer curat și liniște, alături de familie, într-un ansamblu în care arhitectura și designul sunt aparte, iar finisajele de calitate.

 Ambasad’Or Home beneficiază de proximitatea centrelor comerciale: Mall Băneasa, Ikea, a aeroportului Henri Coandă, unde puteți ajunge în mai puțin de 10 minute, dar și a restaurantului Broadway by Ambasad’Or Events de vis-à-vis sau a Piscinei Blueberry. De asemenea, accesul este facil către DN și Centură. În imediata apropiere, se află mijloace de transport în comun, precum: RATB: 783 (24 h/ 24); 780; 304 și, în viitor, linia de metrou ce leagă centrul Bucureștiului de zona de Nord.

Preturi

- Tipuri imobile – apartamente cu 2 si 3 camere

- Preturi: incepand de la 45 475 euro

-Promotii: discount de pana la 18% 

Promotii

 - 3% discount in prima luna


Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video