An predare An predare 2024
Nr camere Nr camere 2 - 3 camere
Suprafata Suprafata 56 mp - 83 mp
IASI Zona IASI

Descriere Privilege Residence

Privilege Residence Copou, cel mai nou complex rezidential din zona Copou-Sadoveanu, avand regim de inaltime D+P+5 Etaje, va propune spre vanzare, apartament cu 1,2, si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 56  si 83 mp avand spatii vitrate generoase, decomandat, dotat cu incalzire in pardoseala cu controller digital de ambiental in fiecare camera si aer conditionat. 

MATERIALE DE CALITATE

În lucrările de construcții pe care le executăm folosim doar materiale și produse de cea mai bună calitate, pentru că obiectivul nostru este să oferim clienților noștri protecție mai presus de orice. Vrem să fim recunoscuți pentru că furnizăm servicii de top, fiind o firmă care se bazează pe integritate și respect reciproc, iar pentru a obține acest lucru, siguranța voastră este prioritatea noastră.

Localizare

Situat în Aleea Sadoveanu, în vecinătatea Megaimage si Hotel Grand View, complexul rezidențial se află într-o zonă liniștit, la doar 10 minute de centrul orasului. Vă punem la dispoziție apartamente cu spatii vitrate generoase, de 2 sau 3 camere, utilitate complet, în funcție de cerințele pe care ni le comunicați. Design-ul se încadrează în cele mai noi tendințe, iar arhitectura exterioară va fi pe măsura așteptărilor.
Aleea Sadoveanu, Iasi.

Ești interesat?