An predare An predare Decembrie 2022
Nr camere Nr camere 1 - 4 camere
Suprafata Suprafata 47 mp - 187 mp
Pret Pret 53.200 - 151.050 Euro

Descriere POEM Residence

Poem Residence Pallady vă aşteaptă într-o zonă nouă a oraşului cu locuinţe de calitate, care asigură un standard de viaţă ridicat şi un nivel înalt de confort. Imobilul cuprinde 34 de apartamente proiectate de ADA Concept Design şi are un regim de înălţime D+P+3E+4R, demisolul fiind rezervat locurilor de parcare.

Caracteristici POEM Residence

Proiectul vine în întâmpinarea clienţilor cu apartamente de dimensiuni diferite, menite să satisfacă nevoile fiecărei persoane în parte.

Suprafeţele utile ale apartamentelor variază de la 34 mp, în cazul garsonierelor, până la 99 mp pentru apartamentele de 4 camere, la care se adaugă balcoanele sau terasele aferente cu suprafeţe de până la 88 mp. Apartamentele sunt concepute cu multă atenţie la detalii, astfel încât fiecare client să poată utiliza la maxim spaţiile şi să le poată transforma în căminul mult visat. Acestea sunt modern compartimentate, funcţionale, cu bucătării închise şi balcoane accesibile din camera de zi sau bucătărie.

Finisaje şi dotări

Fiecare locuinţă este dotată cu centrală inviduală de apartament în condesatie dimensionată suprafeţelor fiecărui apartament, astfel încât să asigure un consum cât mai redus şi un randament ridicat.

Din punct de vedere tehnic, fiecare material folosit este de înaltă calitate, garantând durabilitatea şi fiabilitatea. Imobilul este construit pe structură de beton şi cărămidă tip porotherm, cu pereţi exteriori şi între apartamente din cărămidă de 30 cm, termoizolat cu polistiren de 10 cm care vă asigura cel mai bun conform termic atât în sezonul rece cât şi în cel cald.

Interior

- Uşă metalică de intrare în apartament cu un grad ridicat de Securitate
- Gresie şi faianţă de la Delta Studio
- Băi amenajate şi mobilate de către un designer de interior
- Tâmplărie pvc minim 5 camere şi geam termopan low-E
- Parchet laminat Egger sau Kronospan
- Uşi de interior Porta Doors
- Lift 6 persoane
- Centrală termică pentru fiecare apartament

Exterior

- Termosistem de 10 cm
- Iluminat ambiental cu senzor de luminozitate
- Sistem de supraveghere video
- Interfon
- Spaţii verzi şi zone de recreere pentru familii

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supraveghere video Supraveghere video
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Drumul Gura Putnei nr. 45E, Bucuresti

Ești interesat?