0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
ROSETTI APARTMENTS

ROSETTI APARTMENTS

Str. Vasile Lascar, nr. 14, Sector 2, Bucuresti
Zona: Centru
Tip imobile: 9 apartamente
Promovat de: Century 21
Contact:
Ana Popa
+40 737 110 190 ana.popa@century21.ro
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
CENTURY 21
Aleea Alexandru, nr. 32, Sector 1, Bucuresti
+40 737 110 190
ana.popa@century21.ro
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 
Cladirea de apartamente ROSETTI APARTMENTS de pe strada Vasile Lascar nr. 14 este un vis devenit realitate!

DETALII PROIECT

Va asteapta 9 apartamente de lux de 2 si 3 camere intr-o zona istorica ce inca mai pastreaza din atmosfera burgheza a Micului Paris.

Veti fi aproape de kilometrul 0, la o distanta de 500 de metri de Piata Universitatii, in dreptul Pietei C.A. Rosetti, beneficiind atat de facilitatile oferite de zona ultracentrala, cat si de linistea specifica zonei rezidentiale in care se afla.

CONSTRUCTIE

Cladirea a fost finalizata in 2013 si a fost construita apeland la cele mai noi si durabile tehnici si materiale, ce ii confera 8 grade de rezistenta. Are acces la doua strazi, Vasile Lascar si Sperantei, intrarea facandu-se dinspre strada Vasile Lascar. Retragerile cladirii fata de limitele laterale ale terenului si terasele apartamentelor fac ca suprafetele etajelor sa se miscoreze odata cu etajul 1, ceea ce ofera confort interior si vizual.

Cladirea este extinsa catre strada Sperantei prin crearea unor extensii care lasa privirea sa vada in lungul strazii. Spatiile nou create au devenit balcoane, logii sau balcoane frantuzesti.

In subsolul cladirii se afla spatii de parcare.

AMENAJARI

Visati sa incepeti o etapa noua in viata dvs.? Va doriti un apartament nou, de lux, pe care sa il decorati dupa propriile gusturi? ROSETTI APARTMENTS se adreseaza celor care au exigente foarte ridicate in materie de calitate a constructiei, suprafete si calitate a finisajelor.

Apartamente sunt invadate cu multa lumina naturala in zona camerelor de zi, livingurilor si bucatariilor, datorita geamurilor fara parapet. Fiecare din cele 9 apartamente este cu adevarat spatios si va ofera o impartire optima a suprafetelor, atat in ceea ce priveste utilitatea, cat si estetica lor. Finisajele se caracterizeaza prin rafinament si eleganta, oferindu-va avantajul de a va decora casa asa cum v-ati dorit dintotdeauna!

Fiecare apartament are caracteristici unice, prin urmare il puteti alege pe cel care satisface cel mai bine gusturile dvs. exigente. Apartamentele sunt dispuse pe etajele 1, 2, respectiv 3, fiind:

· 3 apartamente de 2 camere, cu suprafete utile cuprinse intre 75 - 78 mp
· 3 apartamente de 3 camere tip S, cu suprafete utile cuprinse intre 91 - 92 mp
· 3 apartamente de 3 camere tip V, cu suprafete utile cuprinse intre 103 - 104 mp.

Daca dvs. sau o persoana pe care o cunoasteti este interesata de o locuinta in zona centrala a capitalei, cu iz de poveste, care sa ii ofere siguranta si statutul dorit, contactati acum numarul sau adresa de email de mai jos pentru a stabili o vizionare privata a unui apartament din cladirea ROSETTI APARTMENTS. Unul din cele 9 apartamente poate fi al dvs.!

COMISION 0%

Prețuri ROSETTI APARTMENTS

Tip imobil Număr imobile Preţ minim (euro)
  Total Disponibile Vânzare Închiriere
Apartament 2 camere 3   € 135.000
Apartament 3 camere 3   € 175.000
Apartament 3 camere 3   € 200.000

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video