Zona Zona Bucuresti Zona de Nord
An predare An predare 2015
Suprafețe Suprafețe 53.91mp - 136.22mp

Park Residences  5 este un nou ansamblu de locuinţe, situat în zona de Nord a Bucureştiului, în zona Piaţa Presei Libere - Lacul Băneasa, Petrom City.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 1053.91m2
Apartament 2074.96m2
Apartament 30103.63m2
Apartament 40136.22m2

DETALII PROIECT

LOCAŢIE ŞI APARTAMENTE:
Locaţia oferă o oază de linişte, pe malul Lacului Băneasa, în mijlocul naturii, dar şi o multitudine de facilităţi ce contribuie la întregirea confortului unei vieţi moderne.
Sunt 160 de apartamente în complex, disponibile fiind momentan cu 3 şi 4 camere, împărţite în 4 corpuri de clădire, fiecare având câte 2 scări.
Întregul complex este proiectat în ideea de confort şi eleganţă. De aceea,  ne-am gandit pentru viitorii proprietari la o viaţă relaxantă alături de cei dragi şi folosirea ingenioasă a timpului prin disponibilitatea serviciilor oferite - pentru cel ce va locui în acest imobil, va fi întotdeauna timp, la finalul zilei, pentru reconfortare în piscina, saună şi în sala de fitness cu aerisire naturală şi dotată cu aparate moderne..
Ansamblul este finalizat, peste 70% din apartamente fiind deja vândute. Peste 70% din cumparatori s-au mutat in complex.

DEZVOLTATOR

Cu o experienţă de peste 19 ani în domeniul imobiliar, dezvoltatorul ansamblului Park Residences 5 deţine în portofoliu numeroase proprietăţi, pentru mare parte din acestea fiind atât dezvoltator cât şi constructor.
Ca şi dezvoltator, imobilele realizate se încadrează în categoria clădirilor de lux, atât în ceea ce priveşte locaţiile exclusiviste cât şi în privinţa calităţii construcţiilor şi finisajelor. Printre imobilele realizate de către dezvoltator se numără :
- Park Residences 1: imobil cu apartamente de lux în zona Herăstrau - Şoseaua Nordului;
- Park Residences 2: imobil cu apartamente de lux în Predeal;
- Park Residences 3: imobil cu apartamente de lux în zona Herăstrau - Şoseaua Nordului;
- Park Residences 4: imobil cu apartamente de lux în zona Herăstrau - Şoseaua Nordului:
- Imobil multifuncţional, depozite şi spaţii de birouri în Şoseaua Berceni;
- Pensiune în Sangov Lac. 

DETALII TEHNICE SI FINISAJE

- Structura de rezistenţă  asigurată de un sistem mixt de cadre şi diafragme din beton armat cu planşee din beton armat.
- Pereţi exteriori din cărămidă Porotherm cu o grosime de 30 cm; placare cu sistem termoizolant de faţadă, compus din polistiren expandat 10 cm grosime, cărămidă aparentă şi tencuială decorativă marca Caparol.
- Balustradele sunt realizate din confecţie metalică vopsită electrostatic.
- Tâmplărie exterioară din profile pentacamerale de PVC armat cu oţel zincat, cu geam tip termopan, clar, cu proiecţie low-E, import Germania, mărcile Veka şi Roto.
- Placajele ceramice din bucătărie şi băi sunt din import, Delta Design sau similar.
- Obiecte sanitare din gama Roca şi baterii din gama Grohe.  
- Pardoseala finisată cu parchet triplustratificat, import Germania, marca Holver.
- Uşile interioare sunt de tip celular, finisate cu furnir mahon sau la alegere, pline şi cu feronerie inox satinat. Uşile sunt de import Italia, producator Pinum.
- Aparate electrice pentru realizarea reţelelor din apartamente şi spaţiile comune şi aparate de microcomutatie (prize, întrerupatoare, comutatoare, doze, tablou electric, siguranţe automate) import Italia, marca Quattro Elettrico.
- Încălzirea se realizează cu centrala de apartament, producator Buderus iar contorizarea utilităţilor( apa rece, electricitate, gaz natural) este departajată pe fiecare apartament şi pe spaţiul comun.
- Imobil echipat cu ascensor electric de persoane, marca Schindler, capacitate 6 persoane, care face legătura între demisolul clădirii şi etajele curente.
- Imobilul racordat integral la reţelele edilitare existente în zonă: alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, telefon, cablu TV.

AGENT EXCLUSIV DE VANZARI

Nordis este reprezentantul exclusiv de vânzări pentru ansamblul Park Residences 5. Cu o experienţă de peste 6 ani în domeniul imobiliar, compania Nordis activează în zona de Centru - Nord a Bucureştiului, în sectorul imobilelor noi. 
Domeniile sale de activitate includ intermedierea de tranzacţii imobiliare, managementul investiţiilor imobiliare, administrarea de imobile.
Portofoliul Nordis cuprinde peste 85% din proprietatile oferite spre tranzacţionare, în imobile noi (construite dupa 2000), în zonele Kiseleff - Aviatorilor, Dorobanţi, Floreasca, Primăverii, Herastrau - Şoseaua Nordului, Aviaţiei, Băneasa şi Pipera.

Comision perceput cumparatorului: 0%.

Schite