0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
Olympus Residence

Olympus Residence

Zona: Bucuresti Zona de Sud
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 

Olympus Residence, probabil cel mai complex ansamblu rezidențial dezvoltat  în Zona de Sud!

Pentru că piața imobiliară din Sud, a arătat deja un apetit imens pentru locuințe de top, Olympus Residence- Piata Sudului  va dispune de garsoniere, studio-uri, apartamente cu două și trei camere, penthouse-uri si duplex-uri ( senzationale!)

Proprietățile marca Olympus Residence se înscriu în linia investițiilor sigure, asta însemnând că, datorită poziției și a nivelului de dotare și finisare, nu se vor devaloriza în timp. Ba, din contra. Astfel, un apartament în complexul Olympus Residence Piata Sudului reprezinta o investiție profitabilă si sigura, indiferent de fluctuațiile pieței imobiliare.

Toate cele 5 imobile se bucură de o arhitectură îndrăzneață, complementara, modernă , originală si in totala armonie.   Apartamentele ofera o mare diversitate atat ca numar de camere, suprafete, compartimentare, pret si modalitate de plata. Proiectate cu iscusinta,unitatile locative impletesc confortul cu utilitatea tot asa cum arhitectura exterioara impleteste eficenta cu estetica.

Olympus Residence bifează o bilă albă și datorită amplasării lui: într-o zonă care-ți permite să ajungi rapid în oricare parte a capitalei, fie că te deplasezi cu metroul sau alegi autobuzele ori tramvaiul. Din căminul tău, nu faci mai mult de trei minute până la stația de tramvai, aceasta deoarece se află chiar în fața complexului. Totodată, ești la numai cateva minute de mers pe jos până la stația de metrou Apărătorii Patriei, iar dacă te decizi ca, după o zi de muncă să te destinzi la o cafea, un film sau cumpărături, Mall Sun Plaza este la numai 3 minute de mers cu mașina.


Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video