0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
Grand Apartments

Grand Apartments

13 Septembrie
Zona: Centru
Tip imobile: 35 apartamente
Stadiu: In constructie
Predare: 2019
Promovat de: Vanzari Dezvoltator
Contact:
Cristi Marinoiu
0736.935.106 office@vanzaridezvoltator.ro
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
VANZARI DEZVOLTATOR
0736.935.106
office@vanzaridezvoltator.ro
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 
Grand Apartments – 13 septembrie este un proiect nou al pietei imobiliare din 2018, ce imbina ultimele tendinte in materia constructiilor rezidentiale, cu cerintele tot mai exigente ale pietei. Amplasarea centrala - in zona 13 Septembrie, in apropierea Palatului Parlamentului, este un beneficiu real, oferind atat proximitatea fata de numeroase puncte de interes, cat si confortul si linistea zonei.

Descriere

Grand Apartments – 13 septembrie este un proiect nou al pietei imobiliare din 2018, ce imbina ultimele tendinte in materia constructiilor rezidentiale, cu cerintele tot mai exigente ale pietei. Amplasarea centrala - in zona 13 Septembrie, in apropierea Palatului Parlamentului, este un beneficiu real, oferind atat proximitatea fata de numeroase puncte de interes, cat si confortul si linistea zonei. Compus din 2 subsoluri, demisol si 7 etaje, imobilul este amenajat astfel: cele 2 subsoluri si demisolul sunt amenajate ca si parcari, adapost A.L.A., spatii tehnic-administrative, rezervoare si pompe pentru apa, la parter se regasesc 445 mp de spatii pentru birouri, si 7 etaje ce ofera un numar de 35 de apartamente cu 3 si 4 camere, adresate atat familiilor, cat si celor care doresc sa se bucure de suprafete generoase, in inima Capitalei.

Principalele avantaje ale proiectului Grand Apartments – 13 septembrie sunt suprafetele mari ale apartamentelor (cel mai mic apartament are 90 mp utili), finisajele premium, regasite atat in interioare cat si in spatiile comune, cat si o experienta de 25 de ani a constructorului in domeniul constructiilor civile rezidentiale si nerezidentiale. Spre exemplu, existenta unui call-center care preia si solutioneaza defectiunile minore din imobil, in permanenta, adapostul ALA, elevator la parter pentru persoanele cu handicap locomotor, rampa de acces auto cu system de degivrare si monitorizare acces, paza si monitorizare video 24/7, fatade ventilate, balustradele balcoanelor din sticla securizata, translucida (pentru persoanele cu rau de inaltime), montate in profile de tip menghina pentru un aspect visual optim, sunt doar cateva din aspectele oferite pentru a spori confortul locatarilor.

Finisaje

Apartamentele au fost proiectate si executate la standarde ridicate de calitate:

 • Finisajele se vor realiza cu materiale de calitate superioara: placaje ceramice import Italia sau Grecia, usi interior ICA (Italia), obiecte sanitare Porcelanosa sau similar, in acord cu eventualele solicitari ale clientului.
 • Tamplaria Salamander este de aluminiu cu geam tripan.
 • Fiecare apartament beneficiaza de centrala termica in condensatie (Buderus sau Wiessman), asigurandu-se in acest mod atat independenta energetica, cat si conditiile pentru contorizarea individuala.
 • Fiecare apartament are instalatie de climatizare / aer conditionat
 • Fiecare apartament beneficiaza de infrastructura pentru internet si CATV.

Structura constructiva

 • Este construit pe structura de beton armat calculat pentru o clasă de risc seismic mare. Compartimentarile sunt realizate exclusiv cu caramida tip Porotherm.
 • Rampa auto cu sistem de degivrare, cu acces monitorizat
 • Pentru cresterea sigurantei au fost prevazute instalatii automate de semnalizare si stingere a incendiilor in zonele cu pericol crescut ( parcare subterana ), grup generator, iluminat de siguranta, instalatii de desfumare, adapost A.L.A.
 • Imobilul este prevazut cu monitorizare video 24 / 7, iar pentru acces au fost prevazute video-interfoane pentru fiecare apartament.
 • Ascensorul marca Schindler ( Elvetia ) are sursa de alimentare de rezerva, care asigura aducerea acestuia in cea mai apropiata statie la orice intrerupere a alimentarii cu energie electrica.
 • Este realizata o parcare subterana pe doua niveluri, cu o capacitate de 71 de locuri plus 7 locuri de parcare pentru motociclete
 • Fatada ventilata este realizata in arhitectura moderna asigurand un climat interior confortabil atat in anotimp rece cat mai ales in cel cald.

Tipuri apartamente

Ansamblul residential Grand Apartments ofera apartamente de vanzare in zona Unirii. Daca esti in cautarea unui apartament de vanzare in 13 Septembrie, apartament 3 sau 4 camere, proiectul Grand Apartments este alegerea potrivita. La biroul companiei noastre poti gasi apartamente ieftine de vanzare cu comision 0%!

Preturi apartamente

- Apartament 3 camere Tip 3 Grand Apartments - 163.500 Euro + TVA 

- Apartament 3 camere Tip 4 Grand Apartments - 190.100 Euro + TVA 

- Apartament 3 camere Tip 5 Grand Apartments - 184.100 Euro + TVA

- Apartament 3 camere Tip 1 Grand Apartments - 188.900 Euro + TVA 

- Apartament 4 camere Tip 2 Grand Apartments - 228.500 Euro + TVA 

Prețuri Grand Apartments

Tip imobil Număr imobile Preţ minim (euro)
  Total Disponibile Vânzare Închiriere
Apartament 3 camere - 94mp * 7 7 € 163.500
Apartament 3 camere - 91mp * 7 7 € 190.100
Apartament 3 camere - 90mp * 7 7 € 184.100
Apartament 3 camere - 94mp * 7 7 € 188.900
Apartament 4 camere - 118mp * 7 7 € 228.500
 * Se adauga TVA

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video