An predare An predare Februarie 2024
Nr camere Nr camere 1 - 4 camere
Suprafata Suprafata 61,77 mp - 124 mp
Pret Pret 69.541 - 139.000 Euro

Descriere 

Îmbrăţişat de 900 hectare din Pădurea Băneasa, în Greenfield te poţi conecta cu natura şi te poţi detaşa de aglomeraţia şi agitaţia oraşului. Greenfield Residence a pornit ca un proiect ambiţios, cu obiectivul de a ajunge cel mai verde cartier din SE Europei. Cele 18ha de spaţii verzi, alături de 900ha de pădure duc proiectul către scopul iniţial.
Dacă iubeşti natura, plimbările târzii, foşnetul frunzelor şi cântecul păsărilor, Comunitatea Greenfield te aşteaptă să i te alături!

Crezi că ştii ce înseamnă Greenfield? Ne-am schimbat mult!

Greenfield nu este doar un ansamblu rezidenţial, Greenfield este un stil de viaţă. Departe de aglomeraţia şi de poluarea Bucureştiului, în mijlocul pădurii Băneasa, se înalţă un cartier demn de a-ţi oferi o viaţă de basm.
GREENFIELD îţi oferă privilegiul de a te bucura de clipa ta de linişte într-una dintre cele mai aglomerate capitale europene.

Imaginează-ţi dimineţile, pe terasă, cu o cană fierbinte de cafea, mirosul proaspăt al pădurii şi cântecul dulce al păsărilor. Pare de vis, nu-i aşa? Dar în Greenfield toate acestea fac parte din rutina de zi cu zi a locuitorilor.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, vino şi descoperă lumea Greenfield!

Prima fază a proiectului GREENFIELD, dezvoltată în perioada 2007 – 2010 şi vândută în proporţie de 100%, se întinde pe o suprafaţă de 10 ha şi cuprinde 680 de apartamente şi vile. Aici locuiesc deja peste 1.700 de “altfel de bucureşteni”. În martie 2020 am lansat Panoramic Apartments, noile turnuri cu vedere panoramică asupra pădurii şi a întregii zone de nord a oraşului, ce vin să completeze prima fază de dezvoltare.

A doua fază a proiectului, Ansamblul Salcâmilor, cu dezvoltare în perioada 2014 – 2016 şi 2020 – 2021 (blocul D40), se întinde pe o suprafaţă de 7 ha şi cuprinde 36 de blocuri cu 965 de apartamente cu una, două, trei şi patru camere. 99% din totalul locuinţelor disponibile aici au fost deja contractate, iar în prezent Ansamblul Salcâmilor numără peste 2.300 de locuitori

A treia fazăAnsamblul Platanilor, dezvoltată în perioada 2016 – 2019, pe o suprafaţă de 10 ha cuprinde 944 de apartamente cu una, două, trei şi patru camere, în 39 de blocuri. 99% din totalul locuinţelor disponibile aici au fost deja contractate, iar în prezent Ansamblul Platanilor numără peste 2.000 de locuitori.

A patra fazăAnsamblul Teilor, cu dezvoltare în perioada 2020 – 2024, pe o suprafaţă de 19 ha cuprinde 1.732 de apartamente cu una, două şi trei camere, în 23 blocuri. Apartamentele din Ansamblul Teilor au început deja să fie precontractate.

A cincea fazăAnsamblul Castanilor, cu dezvoltare în perioada 2023 – 2028, pe o suprafaţă de 8 ha cuprinde 1.324 de apartamente cu una, două, trei şi 4 camere în 15 blocuri.
Situat în partea de nord a cartierului, la liziera unui frumos parc natural şi la circa 500 de m de Pădurea Băneasa, GREENFIELD COMMUNITY CENTER se extinde pe o suprafaţă impresionantă de 32,071 mp.
În toamna anului 2020, Greenfield marchează începutul unei noi faze de dezvoltare, prin construirea celui mai mare centru comunitar dintr-un ansamblu rezidenţial. Acest lucru aduce locuitorilor un nou standard de confort, prin includerea tuturor funcţionalităţilor necesare unei mari comunităţi: zona comercială şi de servicii, centrul de fitness şi SPA, şcoală şi grădiniţă de stat, zonele de promenadă şi recreere şi transport public, punct ISU. Greenfield PLAZA va deveni punctul central al unei comunităţi tinere pentru care un stil de viaţă sănătos nu este doar un principiu de bază, ci şi o sursa de încredere, socializare şi relaxare.
La toate acestea, în completarea centrului comunitar vine un terminal STB şi se vor adăuga şcoala şi gradiniţa de stat.
Un important punct de atracţie, al cartierului, îl constituie Parcul Platanilor, care se întinde pe o suprafaţă de 6.000 mp şi cuprinde locuri de joacă, teren de sport multifuncţional, zonă de fitness şi zonă de recreere.

Dotări şi servicii, în Greenfield:
Acces securizat, Spaţii de joacă pentru copii, Locuri de parcare, Terasă, Şcoala Avenor Collage, Minimarket, Bancomat, Transport privat, STB, Mega Image Shop & Go, Parcul Platanilor care se întinde pe o suprafaţă de 6000 mp, Centru medical.

Avantaje:
- Finisaje premium
- Compartimentări bine gândite
- Încălzire în pardoseală
- Pereţi interiori şi exteriori din caramidă
- Bucătării inchise pentru majoritatea apartamentelor
- Terase generoase, semi-acoperite
- 900 ha de pădure îmbrăţişează ansamblul rezidenţial Greenfield
- Locuinţele sunt proiectate să reziste la cutremure foarte mari.
În Greenfield e linişte. Aici se înregistrează valori medii ale zgomotului cu până la 55% mai scăzute decât cele înregistrate în centrul Bucureştiului.
În Greenfield te simţi bine indiferent de anotimp. Vara, temperaturile înregistrate în cartierul din inima pădurii sunt simţitor mai scăzute decât cele din centrul capitalei iar iarna, bariera naturală de copaci oferă un confort sporit locuitorilor.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Greenfield este situat în Sectorul 1 al Capitalei, în inima pădurii Băneasa. Cele 900ha de pădure, care înconjoară cartierul, reprezintă scutul de protecţie al locuitorilor, împotriva poluării şi aglomeraţiei din centru.
Situat în Băneasa, la 15 minute de Piaţa Presei Libere, noua zonă de business a Capitalei, şi la doar 7 minute de Băneasa Shopping City, Ansamblul Rezidenţial Greenfield te surprinde cu un cadru natural unic, lângă liziera pădurii Băneasa, în probabil, cea mai frumoasă locaţie din Sectorul 1. Amplasat ideal în Zona de Nord a Capitalei, Greenfield are în proximitate multiple facilităţi, începând de la cele destinate relaxării, cumpărăturilor sau activităţilor sportive, până la unităţi de învăţământ de top.
Staţiile de metrou Tokio, Washington şi Paris din Magistrala 6, care va lega reţeaua existentă din Capitală de Aeroportul Otopeni, vor fi amplasate în apropierea ansamblului rezidenţial Greenfield, în dreptul Băneasa Shopping City, Ambasadei SUA şi, respectiv, Liceului Francez.

Dezvoltator

DEZVOLTATOR DE RENUME ÎN ROMÂNIA

Cu o experienţă de 30 de ani pe piaţă, Impact Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucureşti.

Misiunea noastră este de a construi proiecte sustenabile şi mai presus de toate, de a dezvoltă comunităţi durabile, în marile oraşe ale ţării. Am început în Bucureşti unde am dezvoltat proiectele noastre de referinţă Greenfield Băneasa şi Luxuria Residence, acesta din urmă fiind singurul proiect rezidenţial din Bucureşti cu certificare BREEAM Excellent. Continuăm în Constanţa cu proiectul Boreal Plus, iar de anul acesta suntem prezenţi în Iaşi cu Greenfield Copou.

Motivaţi de cea mai mare provocare din secolul XXI, schimbarea climatică şi susţinuţi prin parteneriate strategice cu lideri mondiali în proiecte de energie ecologică, construim eficient din punct de vedere energetic, gestionăm în mod responsabil efectele activităţii noastre asupra mediului înconjurător şi asupra oamenilor.

Ești interesat?