An predare An predare Noiembrie 2023
Nr camere Nr camere 2 - 4 camere
Suprafata Suprafata 82 mp - 292 mp
Pret Pret 195.000 - 1.200.000 Euro

Descriere First Herastrau

First Herăstrău este un concept rezidenţial ce oferă locatarilor săi o locaţie excelentă în cea mai dorită zonă din Bucureşti.
Viziunea noastră este să predăm o clădire frumoasă, sigură şi eficientă care va oferi o experienţă minunată viitorilor noştri clienţi. Am creat armonie între locaţia premium şi design-ul clădirii.

Imobilul este o extensie a hotelului Ramada Nord şi va beneficia de majoritatea facilităţilor acestuia: acces la restaurant, lobby cu zonă de aşteptare pentru vizitatori, recepţia hotelului, săli de conferinţă şi evenimente, sală fitness, cafenea, bar, pază etc.

Apartamentele beneficiază de spaţii generoase şi elegante, bine împărţite, cu largi zone vitrate, terase mari, funcţionale şi facilităţi de tip concierge.

Astfel, timpul liber îl vei percepe în fiecare zi ca o zi de vacanţă.

First Herăstrău este un ansamblu rezidenţial localizat în zona de Nord a Bucureştiului, ce beneficiază de proximitatea Parcului Herăstrau dar şi de accesul facil către Şoseaua Bucureşti Ploieşti, Aeroportul Otopeni, centura Bucureşti sau către centrul oraşului făcand legătură cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Văcărescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.

De asemenea, accesul către restul oraşului se poate face cu usurinţă, atât cu maşina cât şi cu mijloace de transport în comun, staţia de metrou Aurel Vlaicu fiind la doar câteva minute de mers pe jos.

First Herăstrău va oferi noilor rezidenţi apartamente de 3 şi 4 camere cu suprafeţe de la 130 mp până la 292 mp, cu terase frumoase şi spectaculoase de la 25 mp până la 94 mp sau apartamente de 2 camere cu suprafeţe începând de la 83 mp şi locuri de parcare subterane.

Apartamentele au terase spectaculoase şi generoase la toate etajele, iar de la etajul 6 devin adevărate penthouse-uri.

Facilități

Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Str. Grigore Gafencu nr.24, Bucuresti

Dezvoltator

De Silva Residences este o companie cu o experienţă de peste 25 de ani în dezvoltarea de proiecte imobiliare, completată de o echipă de profesionişti pasionaţi din industria construcţiilor care au decis să colaboreze într-o manieră inovatoare.

Până în prezent, dezvoltatorul a finalizat sute de apartamente în proiecte precum: Casa del Mar, First Mamaia sau Beach Side în Mamaia Nord (Constanţa); Park Residence 5 şi 6 în Bucureşti, Mountain Side în Predeal, Ramada Nord etc.

Ceea ce vindem noi nu sunt doar metri pătraţi, ci un stil de viaţă. Oferim siguranţa unui proiect care pune accentul pe calitate, funcţionalitate şi atenţie acordată nevoilor clienţilor.

Ești interesat?