An predare An predare Decembrie 2022
Nr camere Nr camere 1 - 4 camere
Suprafata Suprafata 31 mp - 129,5 mp
Pret Pret 57.000 - 430.000 Euro

Descriere 

Proiectul ELEMENTS by the Lake a luat contur în jurul idealului unei comunităţi exclusiviste, cu locuinţe intime, înconjurate de natura dar totuşi foarte aproape de punctele de interes ale capitalei.

Apartamente premium pe malul lacului Străuleşti

O comunitate restrânsă, cu doar 69 de apartamente dezvoltate pe un teren de peste 9000 de metri pătraţi, cu un regim mic de înălţime şi o suprafaţă generoasa de peste 5000mp de spatii verzi chiar pe malul lacului, unde vă puteţi relaxa împreună cu familia şi cei dragi.

În cadrul proiectului vă punem la dispoziţie mai multe tipuri de compartimentări ale apartamentelor, pentru a vă regăsi mai uşor apartamentul visat. Aici aveţi o gama variata de  studiouri, apartamente cu 2 camere, 3 camere, 4 camere, duplexuri şi penthouse-uri de unde puteţi alege un nou început şi un nou stil de viaţă.

Vă invitam să vedeţi cât de frumos poate să arate viitorul dumneavoastră şi cum vă puteţi deconecta de la haosul urban şi să vă simţiţi că într-o vacanta chiar la dumneavoastră acasă.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Interfon Interfon

Localizare

Drumul Sarmas 11-19,, Bucuresti

Dezvoltator

Black Oak prezintă o viziune diferită. La baza proiectelor noastre se regăseşte un ideal, pe care ne-am propus să îl transformăm în realitate:

* transformarea apartamentului ideal într-un cămin plin de momente fericite;
* transformarea imobilului într-o comunitate unită şi conturată de armonie.

Viziunea Black Oak pentru toate proiectele sale este de a încuraja comunitatea într-o direcţie pozitivă, evolutivă. Ne dorim să le oferim clienţilor noştri un stil de viaţă la care şi noi aspirăm.

În viitor, societatea noastră urmăreşte să continue dezvoltarea zonei, contribuind astfel la sporirea calităţii produselor şi serviciilor oferite în domeniul său de activitate. Cu inspiraţie predominantă din zonele cu mult mai dezvoltate ale lumii, Black Oak caută să aducă, pas cu pas, şi capitală noastră la nivelul unei capitale europene.

Ești interesat?