An predare An predare Februarie 2023
Nr camere Nr camere 5 camere
Suprafata Suprafata 221 mp - 252 mp
Pret Pret 415.000 Euro + TVA

Descriere Collection 10

O colecţie rară de zece vile premium cu o estetică modernă sofisticată create de arhitectul multiplu premiat Bogdan Neagu.
Cartierul-boutique este amplasat într-o zonă aleasă, în sectorul 1 din nordul Bucureştiului şi totuşi la 500 metri de o pădure seculară. Înconjurat de natură şi vile elegante, cu acces rapid la oraş, poţi face 11 minute până în Piaţa Victoriei. Joc subtil de volume fluide, spaţii generoase şi luminoase, finisaje de calitate veritabilă asamblate cu o gandire practică.

Vile de colecţie cu living, dining, bucătărie şi 4 camere cu ȋnălţimea minimă de 3 metri, dressing, 3 băi şi un grup sanitar, depozitare şi cameră tehnică. Terase şi intrare amenajată, pe lângă grădină şi 2 locuri de parcare.

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații verzi Spații verzi

Schite

Localizare

Drumul Lapus nr. 75-77, Bucuresti

Dezvoltator

Dezvoltatorul JQ Development a făcut echipă încă din anul 2000 cu compania de construcţii parteneră, Roca Construct, împreună cu care a clădit reşedinţe şi clădiri de birouri apreciate pentru calitate, fiabilitate şi eficienţă.

Roca Construct are în portofoliul său proiecte emblematice construite în zone de top (Aleea Modrogan 5, Aleea Alexandru 25-27), 12 reşedinţe în Corbeanca, 16 unităţi duplex în Focşani, clădirea de birouri Avrig 12, reşedinţe individuale în centrul Bucureştiului şi la Snagov, şcoli şi grădiniţe în Bucureşti.

Ești interesat?