An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 2 - 4 camere
Suprafata Suprafata 45 mp - 98 mp
Pret Pret 100.200 - 217.400 Euro

Descriere City Point Aviatiei

Complexul Rezidenţial City Point Aviaţiei a devenit un reper local cu 3 cai principale de acces din Bulevardele Pipera şi din Barbu Văcărescu, o locaţie foarte apreciată printre Bucureşteni pentru apropierea de parcul Herăstrău, de mall Promonada, de clădirile de Business din Aviaţiei şi Pipera, cât şi de cele mai prestigioase instituţii medicale şi de învăţământ.

În City Point Aviaţiei trăiesc deja 215 familii într-o comunitate unită, acestora se vor alătură încă 406 până în 2021, cei care aleg unul din apartamentele cu 2 sau 3 camere disponibile, sau poate un duplex.

Proiectul City Point Aviaţiei a fost conceput pentru cele mai exigenţe gusturi şi nevoi autohtone, folosind exclusiv materiale superioare atât pentru construcţie, cât şi pentru finisaje.

Compartimentările au fost gândite pentru cea mai bună eficientă a spaţiului util, cu un confort sporit indiferent de destinaţia finală a apartamentelor.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Piscină Piscină
Sală de sport Sală de sport
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Str. Avionului nr. 52-70, București

Dezvoltator

Shikun & Binui este o corporaţie globală care operează prin filialele sale din Israel şi din întreaga lume.

Activ în mai mult de 20 de ţări de pe patru continente(America, Europa, Asia şi Africa), Shikun &Binui este implicat în diverse domenii de activitate, printre care infrastructura, dezvoltare imobiliară, apă şi energie. Viziunea noastră este “să fim experţi în crearea de medii sustenabile în vederea dezvoltării, pentru noi şi pentru generaţiile viitoare”.

Ca grup angajat în construcţii, infrastructura, imobiliare, energie şi apă, Shikun & Binui recunoaşte impactul său potenţial asupra comunităţilor şi mediului în ţările în care funcţionează.

Ești interesat?