Apartamente de vanzare in Berceni Bucuresti

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Cauți anunturi imobiliare de Apartamente de vanzare in Berceni Bucuresti? Vanzari apartamente in Berceni Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Apartamente de vanzare in Berceni Bucuresti . Vezi si in Berceni - Aparatorii Patriei Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

Cat costa un apartament in Berceni, Bucuresti?

Pretul unui apartament in Berceni, Bucuresti costa in medie 70.000 Euro.

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui apartament?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui apartament sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi, in cazul apartamentelor aveti nevoie si de adeverința eliberata de asociația de proprietari din care sa reiasa situatia datoriilor fata de asocietie + ultima chitanta privind plata la zi a utilităților aferente imobilului.

LOCALIZARE

Cartierul Berceni se află în sectorul 4 din capitală şi este delimitat în nord-est de Şoseaua Olteniţei şi Calea Văcăreşti, în sud de străzile Ion Iricescu, Turnu Măgurele şi Luică, iar în vest de Şoseaua Giurgiului. În prezent, cartierul se întinde pe o suprafaţă de 570 ha, găzduind un număr de 120.000 locuitori stabili. Încă din faza iniţială cartierul a fost utilat cu toate dotările urbanistice şi edilitare necesare (reţele de apă, canalizare, gaze, telefonie, internet şi termoficare). In cartier se regăsesc şase grădiniţe, şapte scoli generale, mai multe licee si grupuri şcolare ( Mihai Eminescu, Ion Creanga, Traian Vuia, Vulcănescu, Onicescu, St.O.Iosif) şi cinci spitale.

ISTORIC

Începând din anul 1964, odată cu noua platformă industrială din partea sudică a Bucureştiului - IMGB, la vest de şoseaua Berceni a fost demarată construcţia unui nou ansamblu de locuinţe. Treptat, acesta s-a transformat în cartierul Berceni, denumire preluată de la artera de circulaţie din vecinătate, aşa cum îl cunoaştem azi. Teritoriul unde a fost dezvoltat reprezenta partea sudică a fostei comune Şerban Vodă din vecinătatea fostelor localităţi Progresul şi Apărătorii Patriei. Când a fost începută ridicarea noului cartier, zona avea un puternic caracter rural, cu suprafeţe mari de teren liber, locuinţele având, în marea lor majoritate, un singur nivel, fără dotări edilitare.

Realizarea primelor blocuri de apartamente in Berceni, situate între străzile Secuilor şi Niţu Vasile, şi cele din spatele spitalului Grigore Marinescu, a impus crearea de noi artere de circulaţie dimensionate la cerinţele acelei perioade. Printre primele a fost strada Emil Racoviţă, cuprinsă între străzile Niţu Vasile şi Turnu Măgurele. Ulterior, zona s-a devoltat, apărând mai multe nuclee, cum sunt cele din vecinătatea străzii Aliorului, bd. Metalurgiei (astăzi bd. Alexandru Obregia), străzii Covasna, bd. Constantin Brâncoveanu, străzilor Uioara sau Reşiţa, construcţiile fiind realizate într-o periodă de aproximativ 30 de ani.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Odată cu realizarea blocurilor de locuinţe a fost executată şi trama stradală, astfel că astăzi regăsim mai multe artere de circulaţie (şoselele Olteniţei şi Berceni, străzile Emil Racoviţă, Secuilor, Ion Iriceanu şi Turnu Măgurele, bulevardele Alexandru Obregia şi Constantin Brâncoveanu) cu două benzi pe sens. Acestea, însumate au o lungime care depăşeşte 16 km. La ele se adaugă peste 92 km ai celor 200 de artere de circulaţie secundare care asigură accesul în interiorul cartierului. Circulaţia s-a îmbunătăţit odată cu apariţia liniei de metrou, creându-se astfel o legătură directă între centrul oraşului, cartierul Berceni şi platforma industrială IMGB. Cartierul dispune si de mijloace de transport în comun de suprafaţă (autobuze, tramvaie şi troleibuze).

Din punct de vedere comercial cartierul a cunoscut o buna dezvoltare, printre cele mai importante centre numărându-se pieţele agroalimentare Berceni, Covasna, Străduinţei, Reşiţa şi Sudului, dar şi complexele comerciale B.I.G. Berceni, Aleea Castanelor, Metro, Selgros, City Mall, Real, Sun Plaza, Praktiker, Hornbach etc.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Piaţa imobiliara din Berceni poate fi influenţată şi de anumite proiecte rezidenţiale cum ar fi, Asmita Gardens, Monaco Towers, Trident, Rams Rezidential, Jupiter. Si alte proiecte se afla momentan în faza de construire şi care vor aduce  mai multe apartamente in Berceni. Exista totodata si ansambluri rezidentiale de vile in Berceni.