An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 4 camere
Suprafata Suprafata 96 mp
Pret Pret 92.000 Euro

Descriere Atmosfera Villas

Situat în comuna Jilava, într-o zonă accesibilă şi, în acelaşi timp, departe de agitaţia cotidiană din capitală, Atmosfera Villas pune la dispoziţia viitorilor săi locatari spaţiul perfect pentru o viaţă de poveste.
Proiectul va include 15 vile ce vor fi gata în 3 faze de construcţie. Prima fază cuprinde 6 vile tip duplex cu termen de finalizare aprilie 2021. Următoarea faza, cuprinde 9 vile, tip duplex şi o vilă individuală, cu termen de finalizare decembrie 2021.

Ansamblul Atmosfera Villas este amplasat în Jilava, pe strada Fagului nr. 4, cu acces din Şos. Giurgiului prin str. Ciulini, într-o locaţie cu trafic redus, departe de zgomotul oraşului şi totuşi aproape de tot ce ai nevoie.

Atmosfera Villas a fost conceput pentru a oferi un nivel maxim de siguranţă şi confort. Am acordat o atenţie deosebită detaliilor care contează şi care creează o stare de confort şi relaxare.

La parterul fiecărei unităţi regăsim: living generos cu zonă de dining, bucătărie deschisă (cu posibilitatea de închidere), un grup sanitar, spaţii de depozitare, acces pe terasă şi grădină.

Grădina are o suprafaţă de 350 mp la care se adaugă o terasă de 13.92 mp.

La etaj regăsim zona matrimonială, alcătuită din dormitor, balcon şi baie proprie, alături de alte 2 dormitoare cu o baie.

Vilele se vor preda finisate la cheie, cu gresie, faianţă, parchet, termopan, centrală proprie, uşi interioare, obiecte sanitare.

Schite

Localizare

Str. Fagului nr. 4, Bucuresti

Dezvoltator

Firmă de avocatură care se ocupă intensiv încă din anul 2005 de domeniul dezvoltării imobiliare şi diversele sale ramuri. Printre altele, firma este specializată în asistenţă juridică pentru proiectele de construcţii imobiliare, tranzacţii, asistenţă pentru grupurile de achiziţie şi cumpărare.

Ești interesat?