0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Vila - 7 camere - Cotroceni

Vila - 7 camere - Cotroceni

Reper: nespecificat

 930RUN651 
click pentru zoom
17 Poze
 • Compunere P+1
 • Suprafata utila 240 m2
 • Suprafata const 260 m2
 • Constructie 0-1950
 • Teren liber (curte) 1 m2
 • Camere 7
 • Metrou Da
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
€/luna 3.500

Va oferim spre inchiriere un parter al unei vile superbe aflate in cartierul Cotroceni, la doi pasi de statia de metrou Eroilor si Parcul Operei. Vila a fost construita pe regimul de inaltime D+P+1+pod, la inceputul secolului XX. Prezinta o arhitectura franceza si este extrem de solida, nefiind incadrata in nicio clasa de risc seismic. De curand aceasta a fost renovata integral. Arhitectura originala a fost conservata, iar fatada si inaltimea incaperilor confera constructiei un aer somptuos.

Apartamentul aflat la nivelul parterului are o suprafata utila de aproximativ 240mp si este foarte luminos. Se compune din 6 camere cu tavan inalt, amenajate cu parchet si usi din lemn masiv, un hol generos care poate fi o zona de receptie, bucatarie, chicineta, doua bai, alte doua grupuri sanitare de serviciu si un spatiu perfect pentru depozitare. Pe unul dintre culoare exista un candelabru elegant. Acesta poate reprezenta o zona ideala de trecere catre incaperile unei galerii de arta sau catre birourile unei firme.

Intr-una dintre camere este montata o soba teracota, insa intregul apartament e incalzit cu ajutorul unei centrale termice. Totodata, apartamentul este dotat cu aparat de aer conditionat si toate ferestrele mari ale camerelor au storuri.

Vila beneficiaza de o curte plina de verdeata si o gradina amenajata cu balansoar, unde regasim o oaza de liniste.

Se poate inchiria atat parterul (mai putin garsoniera hasurata in schita), separat de restul imobilului, cat si intreaga constructie. La nivelul parterului exista inca doua garsoniere, iar la etaj un apartament cu 3 camere si unul cu 2 camere. Demisolul uscat necesita renovare, iar podul, cu o suprafata de 149mp, poate fi amenajat si extins. Pretul chiriei lunare variaza in functie de incaperile inchiriate intre 3500 EURO si 8500 EURO.

In functie de necesitatile clientului, se poate suplimenta suprafata oferita la inchiriere, atat la nivelul parterului, cat si la etaj.

In trecut si demisolul a fost utilizat si, cu o mica investitie, se poate folosi din nou.

Este un imobil versatil, ideal pentru o firma cu perspective de dezvoltare. Nu se va ajunge in situatia de a parasi locatia, din lipsa de spatiu. In orice moment se poate obtine o suprafata in plus.

Proprietatea reprezinta spatiul ideal pentru sediul unei galerii de arta, al unei firme de consultanta, birou de avocatura, notariat, clinica etc.

Vecinatati: metrou Eroilor, Parcul Eroilor Sanitari, Parcul Operei, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Spitalul Universitar, Casa Radio

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grupuri sanitare 3
 • total teren 640 mp
 • Finisaje/
  Utilităţi
  parchet, gresie, geamuri termopan, calorifere aluminiu, aer conditionat, scara interioara, curte betonata, gradina, iluminat exterior, contor apa, boxa, apa
 • Info imobil nemobilat, curte individuala, interior renovat, imobil in stare exceptionala, incalzire cu centrala proprie, strazi amenajate
 • Vecinătăţi magazine, piata, gradinita, scoala, transport in comun, parc, drum urban, hotel, bar/pub, restaurant, metrou
 • Destinații birou
Localizare
Cotroceni -
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 24.10.2019
Contactează-ne
Contactează agentul:
Teodorescu Diana
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Str. Stirbei Voda 164, ap. 22 sector 5
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Teodorescu Diana
DIVARO SERVICE
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc