0
0
Adaugă anunţul tău

Spatiu comercial - Snagov

Reper: nespecificat

 1212RUN8126 
click pentru zoom
7 Poze
 • Suprafata utila 200 m2
 • Suprafata const 257 m2
 • Lăţime vitrină 10m
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
€/luna 950

Va propunem spre inchiriere un imobil multifunctional si usor accesibil, aflat aproape de Bucuresti, in Snagov-Ciofliceni, jud. Ilfov! Imobilul este compus dintr-o cladire pe 3 niveluri, fiecare nivel cu o suprafata construita de 250mp, cu un teren generos de 5000 mp.

Cladirea este compartimentata astfel:

- parter: un spatiu comercial cu suprafata utila de aproximativ 80mp, ce poate servi si ca spatiu de birouri, un depozit cu suprafata utila de aproximativ 100mp, garaj, cabina de dus, WC serviciu, chicineta;

- etajul 1: un apartament cu destinatia rezidential, cu suprafata utila de aproximativ 140mp, compus din living si bucatarie open space, 2 dormitoare cu baie proprie, la care se adauga o terasa de aproximativ 20mp. Intreg apartamentul este foarte luminos si se inchiriaza mobilat si utilat.

- mansarda: un spatiu deschis cu o suprafata utila de aproximativ 150mp. Acoperisul este prevazut cu ferestre tip velux ce lasa sa patrunda multa lumina naturala. Spatiul este in prezent neamenajat, insa se poate amenaja la cererea viitorului chirias, in functie de destinatia dorita de acesta.

Accesul de la un etaj la altul se face printr-o scara interioara comuna, insa fiecare etaj are intrare proprie, astfel poate constitui o entitate de sine statatoare.

Imobilul a fost construit in anul 2006 si renovat in anul 2015.

Pe langa garaj, proprietatea mai dispune de 4 locuri de parcare in curte.

Imobilul este construit pe un teren cu suprafata de aproximativ 5000mp, dintre care curtea amenajata reprezinta aproximativ 500mp, restul terenului fiind neamenajat.

Pe langa destinatia spatiu comercial sau spatiu de birouri, imobilul este potrivit deopotriva ca loc de joaca sau organizari petreceri pentru copii sau alt gen de evenimente, clinica medicala, etc.

Parterul si etajul se pot inchiria impreuna pentru suma de 1700 Euro/luna sau separat: parterul (zona comerciala sau de birouri) pentru 950 Euro/luna, iar apartamentul de la etaj pentru suma de 750 Euro/luna. Mansarda se poate amenaja si inchiria pentru 5 Euro/mp util.

Imobilul este localizat pe Sos. Ciofliceni, la numai 30 minute de Bucuresti, in comuna Snagov. Accesul se face usor pe 2 cai: fie pe Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti, iesirea catre Ghermanesti, fie pe DN1, iesirea din dreptul localitatii Vladiceasca. Comuna Snagov este in continua dezvoltare, cu o populatie si o economie in crestere.

Pentru aprovizionare si recreere aveti la dispozitie, printre altele, noul centru comercial DN1 Value Center, construit pe spatiul fostului complex Prisma (la 10 minute de mers cu masina), centrul Snagov Plazza, parcul acvatic Therme, Edenland Park, Padurea Snagov, Lacul Snagov (cel mai mare lac natural din Romania), etc.

Proprietatea este reprezentata exclusiv de Renet Real Estate Network. Contactati-ma pentru a programa o vizionare!

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • Baie 1
 • balcon 1
 • Finisaje/
  Utilităţi
  parchet, gresie
Localizare
Snagov -
Foto
Ultima actualizare a ofertei: 13.03.2020
Contactează-ne
Contactează agentul:
Viorica Ivan
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
strada Traian214, sector 2, Bucuresti, Romania

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Viorica Ivan
RENET REAL ESTATE NETWORK
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc