0
0
Adaugă anunţul tău

Birou - Dacia

Reper: lângă Piata Romana

 16RUN16217 
click pentru zoom
9 Poze
 • Suprafața utilă 1041 m2
 • Suprafața const 1255 m2
 • Construcție 2000
 • Metrou Da
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
2.000.000
se adauga TVA

IMOBIL DE BIROURI ULTRACENTRAL

Amplasamentul imobilului in imediata apropiere a Pietei Romane ii ofera acestuia o buna pozitie in cadrul zonei centrale a orasului, suficient de departe, insa, de zgomotul acesteia.

Functiunea principala a edificiului este de spatiu de birouri de inalt standard.

Suprafetele pe niveluri sunt:??

Subsol:?164 mp ? suprafata construita; 118 mp ? suprafata utila, compus din: centrala termica (gaze/motorina), rezervor motorina, hidrofor si pompe incendiu, rezervor apa, garaj, 5 locuri parcare, ascensor.

Parter:?165 mp ? suprafata construita;?140 mp ? suprafata utila, compus din: acces principal, spatiu receptie, spatiu pentru birouri, grup sanitar, circulatii, ascensor.

Etaj I - III:?192 mp ? suprafata construita/nivel;?168 mp ? suprafata utila/nivel, compus din: spatii pentru birouri, grup sanitar, oficiu, circulatii, lift.

Etaj IV:?186 mp ? suprafata construita/nivel;?162 mp ? suprafata utila/nivel, compus din: spatii pentru birouri, grup sanitar, oficiu,? circulatii, lift.

Etaj V:?166 mp ? suprafata construita/nivel;?117 mp ? suprafata utila/nivel

Echiparea constructiei este realizata in conformitate cu cerintele tehnice si functionale, care sa asigure cel mai inalt nivel de confort in exploatare si independenta in functionare.

Constructia este dotata cu instalatii sanitare din polipropilena si statie proprie de hidrofor cu rezervor de apa.

Centrala termica face parte din instalatia de climatizare cu functie de preparare a agentului termic cald.

Centrala termica este prevazuta cu injector cu dubla alimentare: gaze naturale si combustibil lichid, cu un rezervor de combustibil de 2000 litri.

Instalatia de conditionare a aerului cu ventiloconvectoare amplasate deasupra plafonului suspendat, alimentate cu agent termic apa incalzita de la centrala termica sau apa rece de la masina de frig amplasata pe terasa de peste casa liftului. Aportul de aer proaspat se va realiza prin centrala de ventilatie ? preparare aer proaspat, aflata pe terasa ultimului nivel. Toate spatiile pentru birouri beneficiaza de aport de aer proaspat tratat si de aer conditionat recirculat prin ventiloconvectoare reglabile. Grupurile sanitare si spatiile tehnice sunt prevazute cu ventiloconvectoare?pentru evacuare fortata a aerului uzat.

Instalatia de paza contra incendiilor este la standarde internationale avand prevazute: usi rezistente la foc, trape de fum, manere antipanica la usi, senzori de fum, instalatie de avertizare incendiu cu semnalizare la receptie, instalatie de hidranti interiori.

Instalatiile electrice sunt realizate conform standardelor europene si asigura confort si siguranta in exploatare. In anumite incaperi s-a prevazut iluminat decorativ.

Tamplariile exterioare sunt realizate din profile de aluminiu cu rupere de punte termica si geam termopan termoreflectant, in sistem asezat in gol de zidarie sau in sistem de perete cortina. Inchiderile la calcane sunt realizate din panouri rigide cu termoizolatie tip sandwich, izolatia termica exterioara fiind asigurata impreuna cu finsajul uscat si aerat cu strat izolant de vata minerala rigida de 10 cm grosime. Usa de la garaj este basculanta automata cu telecomanda si semaforizare.

Finisajele interioare sunt de buna calitate: pereti interiori zugraviti cu vopsele vinilice. In grupurile sanitare peretii si pardoseala vor fi placate cu placi ceramice de calitate superioara. In spatiile tehnice, in garaje si pe scara scarilor, pardoselile vor fi realizate din covor PVC tip trafic greu. Pardoselile spatiilor pentru birouri sunt finisate cu placi de mocheta acrilica, buclata, antistatica, plinte din PVC si praguri din aluminiu.

Conceptia arhitecturala urmareste realizarea unei imagini de calitate, intr-o arhitectura contemporana, adecvata atat functiunilor adapostite, cat si contextulUI urban imediat.

Imobilul dispune de 25 linii telefonice internationale.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • structura beton
 • Altele telefon international
  garaj interior (3 locuri)
  parcare proprie (4 locuri)
 • Finisaje/
  Utilităţi
  parchet , mocheta , gresie , pereti cortina, faianta , tamplarie PVC, jaluzele verticale , lampi , tavan fals, calorifere aluminiu, aer conditionat , sistem de alarma , sensor pentru incendii , sala de conferinte, centrala telefonica, cablare calculatoare, cablare telefonie, interfon, lift, monitorizare non-stop, receptie, mijloace de transport
 • Info imobil nemobilat, interior in stare foarte buna, imobil in stare buna, incalzire cu centrala proprie, strazi amenajate, vedere mixta, acces stradal
 • Vecinătăţi RATB, metrou, drum urban, hotel, bar/pub, restaurant
 • Acte persoana juridica
 • Alte suprafețe suprafata subsol - 164 mp/util 118 mp suprafata etaj 4 - 186mp/util 162 mp suprafata etaj 1- 3 -192mp/util 168 mp suprafata etaj 5 - 166mp/ util 117 mp
Foto
Ultima actualizare a ofertei: 31.03.2020
Contactează-ne
Contactează agentul:
Daniela NITESCU
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Calea Victoriei, Nr. 155, bl.D1, sc. 7, etj. 11, sector 1, Bucuresti, cod: 010073
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Daniela NITESCU
NEOCASA
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc