Zona Zona Bucuresti Zona de Vest
Imobile Imobile 11
Suprafețe Suprafețe 56.65mp - 73.34mp

UPDATE: Proiectul RED HOUSE 3 a fost vandut integral
In data de 23 august 2011 a fost lansat proiectul Red House 3 amplasat pe strada Prelungirea Ghencea nr. 37 in zona Prelungirea Ghencea, format din P+5E cu un numar de 58 de garsoniere si apartamente de doua, trei si patru camere. Proiectul va avea 2 scari: Scara A si Scara B, iar pe cea dintai mentionata ne propunem s-o finalizam in iulie 2012.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 2373.34m2
Apartament 2856.65m2

Descriere Red House 3

UPDATE: Proiectul RED HOUSE 3 a fost vandut integral

Solutia de locuire pe care o presupune acest proiect este perfect adaptata vremurilor pe care le parcurgem: preturi accesibile diverselor niveluri ale veniturilor, cu posibilitatea de achizitionare prin rate bancare, la niveluri lunare comparabile unei chirii obisnuite, spatii optimizate, pentru ca fiecare loc sa primeasca maximum de utilizare, finisaje de calitate si posibilitatea alegerii acestora in functie de preferintele individuale, mijloace de transport in comun (linia de transport 122, ce leaga direct RED HOUSE de statia de metrou Eroilor), pentru a facilita accesul direct al fiecaruia dintre proprietari catre propria locuinta.

FINISAJE

GENERALE:
- Structura: fier - BADUC, beton - WOPFINGER, BCA YTONG

Spatii exterioare:
- curtea pavata cu dale ELIS
- canalizare si apa- APA NOVA prin GAD SERVICES
- termoizolatie exterioara - termosistem APLA - ATLAS polistiren expandat 10 cm
- hidroizolatii terase - sistem APLA - ATLAS

Spatii interioare - comune (casa scarii si holuri)
- pardoseli - gresie LASSELSBERGER - CESAROM
- zugravite in alb - APLA
- tamplarie exterioara PVC cu geam termopan - TERMOGLASS
- usa intrare bloc - aluminiu cu geam termopan - TERMOGLASS
- lift – Italia - MOVILIFT

SPATII INTERIOARE INDIVIDUALE

- instalatia termica include caloriferele – ROMSTAL, montajul lor, centrala termica VIESSMANN + filtre anticalcar, probele instalatiei
- instalatia electrica inclusiv montat prize si intrerupatoare
- usa metalica de intrare apartament/garsoniera – DEPOZITUL DE USI
- usi interior cu furnir de lemn – producator Romania – DEPOZITUL DE USI
- tamplarie exterioara PVC cu geam termopan – TERMOGLASS
- interfon – FARFISA
- pereti si tavane zugravite in alb – APLA
- compartimentari interioare din BCA YTONG
- contoare de apa
Hol intrare:
- parchet 8 mm culoare standard
Camere:
- parchet 8 mm culoare standard
Bucatarie:
- gresie LASSELSBERGER - CESAROM
- faianta LASSELSBERGER - CESAROM

Bai:
- cada Romstal
- baterii cada si chiuveta Romstal
- chiuveta si vas WC Romstal
- gresie si faianta LASSELSBERGER - CESAROM 
- calorifer port prosop

MANAGER DE PROIECT

Infiintata inca din 1994, cand piata imobiliara era in formare lipsita de legislatia de specialitate si de repere solide pentru alegerea unui partener viabil, compania imobiliara  APULUM94 a parcurs cu succes toate etapele impuse de piata din Bucuresti-Romania.

Directorul General al companiei imobiliare APULUM94, Ioan Sorin Rosu, a facut ca momentele pe care ECHIPA  APULUM94 le-a strabatut sa contribuie la maturizarea profesionala a acesteia, astfel incat agentii care, in urma cu aproximativ 10 ani, isi propusesera realizarea unui ideal, se pot bucura acum de roadele muncii lor.

APULUM 94 a investit de la inceput in dezvoltarea unei baze unice de date complexe, creata prinintermediul unui soft performant si a unui sistem de operare foarte rapid, care poate fi accesata de oricare dintre vizitatorii site-ului nostru. Ofertele sunt reale si cuprind detalii si fotografii ale imobilelor.

APULUM 94

Informatiile de specialitate, culese si gestionate inteligent, precum si volumul activitatii fac, din APULUM 94 un partener deschis catre orice tip de tranzactie imobiliara: vanzari, cumparari, inchirieri, consultanta, plasamente, administrari.

Numarul impresionant de clienti cu care s-au stabilit relatii specifice fac din firma noastra un partener sigur si obiectiv, dovada fiind recomandarile primite. Aceasta ne indreptateste sa consideram ca toate convingerile noastre au devenit convingerile clientilor nostri.

Conducerea firmei considera ca APULUM 94 nu vinde numai imobile, ci vinde informatie de buna calitate, impunand angajatilor o atitudine care in prezent confirma, prin declaratiile partenerilor, orientarea de succes a firmei.

Compania imobiliara APULUM 94 a facut si va face istorie pe piata imobiliara romanesca!

 

Schite