Zona Zona Pantelimon
Imobile Imobile 9
Suprafețe Suprafețe 47mp - 65mp

Viitorul tău cămin trebuie să îți satisfacă toate nevoile, așa că apartamentele noastre au fost special proiectate astfel încât tu să ți-l poți alege pe cel potrivit ție.
Tooya Residence 2.0 este așezat pe malul Lacului Pantelimon, cu o latura poziționată direct spre Lacul Pantelimon, astfel apartamentele se găsesc, fie cu vedere panoramica, fie proporțională, spre lac.

Aproape de Orașul București, departe de agitația lui, pe malul acestui lac, găsim liniște și aer curat.

Frumusețea acestui loc constă în combinația dintre cele doua zone, zona urbană, ce îți oferă acces la toate punctele comerciale necesare unei vieți cotidiene liniștite, dar și zona de vegetație, unde îți vei găsi locul de contemplare și unde vei fi inspirat zi de zi.

Complexul TOOYA Residence dezvoltat pe un teren intins de 1500 mp, blocuri tip parter + 3 etaje + etaj retras (destinat unui penthouse), ce dispun de 28 de apartamente cu suprafețe utile între 40 și 80mp.

Toate apartamentele beneficiază de un standard ridicat al lucrărilor de constucție si de finisaje de top cu o gamă variată de opțiuni, pereții interiori și exteriori fiind construiți din cărămidă Porotherm cu izolație termică din polistiren expandat de 10 cm.

Tooya Residence 2019-2020-Apartamente-Preturi E Descarcă fișierul
Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 1347m2
Apartament 2258m2
Apartament 2358m2
Apartament 2165m2

Contact

Pentru informatii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne la numerele de mai jos: 

 Eduard Damian                                                    Theodor Colesniuc

+4 0720 888 023                                                  +4 0720 888 114

[email protected]                            [email protected]

Prezentare video

Schite