0
0
Adaugă anunţul tău

Descoperă noul portal IMOPEDIA.ro

Noua versiune a portalului imobiliar IMOPEDIA.ro va fi gata în curând. Noul site este o sursă excelentă de informații pentru orice om de afaceri.

Descoperă noul portal IMOPEDIA.ro
Descoperă noul portal IMOPEDIA.ro
Descopera noul IMOPEDIA.ro
Descoperă noul IMOPEDIA.ro
Imobiliarele sunt floare la ureche!
Design modern şi performanţă
Oferte
de calitate
Descrieri
detaliate
Maximă
interactivitate
Dispozitive
mobile
Super
vizibilitate
Dedicat
profesionştilor

Design modern şi performanţă

Descoperă noul site IMOPEDIA.ro, cu un design modern, dinamic și plin de personalitate! Am creat cea mai tare platformă online pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale din zona imobiliară. Informațiile de calitate, completate cu o încărcare rapidă a paginilor și funcționalități ingenioase, fac din IMOPEDIA.ro cadrul perfect pentru a vinde, cumpăra sau închiria o proprietate.

Continuare »

Oferte de calitate

Suntem pe piața imobiliară de aproape 15 ani și în tot acest timp, am studiat atent nevoile vizitatorilor noștri, oferind de fiecare dată soluții practice și inovatoare. Pe noul portal IMOPEDIA.ro, anunțurile trec prin filtre și reguli stricte pentru ca în final tu să ai acces la oferte imobiliare de calitate, cu informații sigure, verificate în prealabil de noi și de agențiile imobiliare partenere.

Continuare »

Descrieri detaliate

Respectăm timpul tău, și de aceea, am decis ca ofertele imobiliare postate pe IMOPEDIA.ro să prezinte informații clare și detaliate. Numai așa vei ști de la bun început dacă o proprietate merită sau nu atenția ta. Anunțurile noastre oferă amănunte esențiale legate de proprietate, de zona în care se află, de mijloacele de transport aflate în apropiere și multe altele.

Continuare »

Maximă interactivitate

Este important pentru noi să interacționăm cu tine, să comunicăm direct, să știm mereu ce îți dorești să găsești pe site-ul IMOPEDIA.ro. Numai așa, putem satisface cu profesionalism cerințele tale, într-un timp cât mai scurt. Dacă nu ai timp să răsfoiești zilnic mii de anunțuri imobiliare, scrie-ne exact ce îți dorești și noi îți vom trimite anunțurile care respectă criteriile alese de tine până vei găsi proprietatea dorită.

Continuare »

Dispozitive mobile

Fie că folosești un smartphone sau o tabletă, vei naviga cu plăcere pe noul portal imobiliar IMOPEDIA.ro. Vei descoperi elemente specifice dispozitivelor mobile pe care te invităm sa le folosești cu plăcere oriunde te-ai afla. Imobiliarele nu au fost niciodată mai la îndemână!

Continuare »

Maximă vizibilitate

Este un must în imobiliare ca anunțurile să aibă vizibilitate, să ajungă într-un timp scurt la cât mai multe persoane. De aceea, ne preocupăm constant ca IMOPEDIA.ro să aibă o indexare bună în motoarele de căutare. În plus, ne promovăm ofertele imobiliare și în site-uri partenere cu trafic foarte mare. Asta ca să nu ai niciun dubiu de ce IMOPEDIA.ro este site-ul pe care trebuie să îl accesezi atunci când vinzi, cumperi sau închiriezi o proprietate.

Continuare »

Dedicat profesioniștilor

IMOPEDIA.ro păstrează linia pe care s-a consacrat: rămâne singurul portal imobiliar dedicat exclusiv profesioniștilor din piața imobiliară, iar cu această nouă versiune a portalului creștem exigențele în ceea ce privește listarea pe site. Pentru a ști tot ce mișcă pe piața imobiliară, accesează și secțiunea noastră de știri - media.imopedia.ro. Vei găsi aici cele mai importante informații, comunicate, evenimente şi analize imobiliare la zi.

Continuare »
Felicitări câştigătorilor concursului de idei!
Mulțumim pentru implicare tuturor participanților la concursul de idei! Au fost peste 1.000 de sugestii valoroase, astfel că procesul de selecție a câștigătorilor a fost unul dificil. În afara premiilor oferite de IMOPEDIA.ro și susținătorii săi, menționăm că toți agenții participanți vor primi un pachet de promovare constând în 200 credite. Premiile merg către:
Daniel Chiţoiu Bucureşti
Marele Premiu Samsung Galaxy S4
Vlad Corlăţeanu Bucureşti
Frigider oferit de Dream Residence
Narcis Coman Constanţa
Tabletă oferită de Studio Plus Metalurgiei
Traian Radulescu Piteşti
Home Cinema oferit de Gama Invest
Filip Emanuel Tecuta Bucureşti
Aer condiţionat oferit de Metropolitan Business
Diana Albu Bucureşti
Concert Scorpions oferit de Project Events
Sorin Udrea Râmnicu Vâlcea
Vin roşu oferit de VIN2.ro
Stefan Iordăchescu Bucureşti
Roland Emanuel Bucureşti
Iulian Vădean Bucureşti
Vin alb oferit de VIN2.ro
Anton Mihaela Bucureşti
Mihai Vrăbiescu Bucureşti

Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva

Pe o melodie compusă şi interpretată de trupa TAXI, în regia lui Millo Simulov, IMOPEDIA.ro a creat primul videoclip dedicat pieţei imobiliare din Romania. Vă invităm să îl savuraţi cu plăcere.

Te-ai înscris la concurs cu succes !
I?i multumim pentru propunerile tale. Apreciem sugestiile originale, dar mai mult decât atât, apreciem c? ai ales s? împar?i cu noi ideile tale.

Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva

Pe o melodie compusă şi interpretată de trupa TAXI, în regia lui Millo Simulov, IMOPEDIA.ro a creat primul videoclip dedicat pieţei imobiliare din Romania. Vă invităm să îl savuraţi cu plăcere.

Mulţumim susţinătorilor care au adus în concurs NOI PREMII:

REGULAMENTUL CONCURSULUI: “Noul IMOPEDIA.ro”

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL

Organizatorul concursului este S.C. RUN – Data Solutions S.R.L., care detine si administreaza site-urile , imopedia.romedia.imopedia.roghid.imopedia.ro, cu sediul in Bucuresti, Intrarea Patinoarului nr. 7, bloc PM 50, sc. 2, etaj 8, ap. 78, camera nr. 6, sector 3 avand CUI: RO 14517342, inregistrata la RC sub nr.  J40/2042/2002, cont  RO91 EGNA 1010 0000 0038 6359 deschis la Marfin Bank Romania SA Calea Victoriei;

Organizatorul va derula concursul pe baza prezentului regulament, intocmit in conformitate cu legislatia in vigoare si care este valabil si obligatoriu pentru toti participantii.


SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE. DURATA CAMPANIEI

Concursul “Noul IMOPEDIA.ro” de pe site-ul www.imopedia.ro. se desfasoara in perioada  22.10.2013, ora 09:00 – 30.11.2013, ora 12:00 PM, pe teritoriul Romaniei.


SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La concursul “Noul IMOPEDIA.ro” are dreptul sa participle orice vizitator al site-ului www.imopedia.ro, detinator legal al unei adrese de email. "Detinator legal" este numită orice persoana careia i s-a dat în folosinta o adresa de e-mail de către un distribuitor de servicii de Internet sau altă organizatie (firmă, institutie etc.) care are dreptul sa creeze si sa desemneze domenii asociate cu adresele de e-mail.

Nu au dreptul de participare prin prezentul regulament angajatii organizatorului, persoanele sau angajatii oricaror altor entitati implicate direct sau indirect in organizarea si/sau derularea concursurilor, inclusiv angajatii companiilor care ofera premiile, precum si rudele de gradul I ale tuturor celor mentionati mai sus. In cazul in care se constata incalcarea acestei prevederi, Run Data Solutions srl isi rezerva dreptul de a retrage premiul castigat atribuit. Bunul si/sau obiectul respectiv va fi reportat pentru un concurs ulterior.

Prin participarea la concurs participantii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.
 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI

Participantii la acest concurs trebuie sa acceseze modulul de concurs aflat pe www.imopedia.ro sa completeze formularul cu datele personale (nume, prenume, un nr de telefon valid, o adresa de mail valida si legala) si sa insereze in formular, in spatiul special destinat, opiniile, observatiile si propunerile sale referitor la site-ul www.imopedia.ro, in perioada 22.10.2013, ora 09:00 – 30.11.2013, ora 12:00 PM.

Dupa transmiterea formularului de concurs si acceptarea termenilor si conditiilor prezente ale concursului, participantii vor primi un email de confirmare a inscrieri.

La incheierea concursului (30.11.2013, ORA 12:00) se vor anunta toate premiile acordate.

Aprecierea ideilor si a propunerilor (deliberarea rezultatelor) se va face in termen de maxim o saptamana de la data incheierii concursului.

Din comisia de deliberare fac parte dl. Razvan MUNTEAN, director general IMOPEDIA.ro, dl. Bogdan SEVERIN, director de vanzari – IMOPEDIA.ro, dl. Catalin BANU – director tehnic, IMOPEDIA.ro.

Observatie: se pot inregistra mai multe idei, propuneri, comentarii pentru un singur utilizator (identificat prin nume, nr de telefon si adresa de email), organizatorul urmand a le lua in calcul pe toate.

 

Organizatorii Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:

a. Pentru inscrierile incomplete sau incorecte,

b. Daca  adresa de e-mail  si/sau numarul de telefon furnizate la inscrierea pe site sunt incorecte/invalide si nu pot fi identificate. In acest caz, Organizatorii nu il vor putea contacta in cazul in care participantul respectiv va fi desemnat potential castigator;

c.  Pentru intreruperile neanuntate ale serviciului de internet si/sau ale serverului ce gazduieste site-ul datorita aglomerarii retelelor de internet pe perioadele de trafic intens.  

d. Pentru pierderile sau intarzierile inscrierilor de formulare electronice, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorilor;

e. Pentru blocarea formularului de inscriere datorita aglomerarii retelelelor de internet sau datorita intreruperilor neanuntate ale serviciului de internet;

 

SECTIUNEA 5. PREMIILE

Premiul oferit de IMOPEDIA.ro consta intr-un smart phone marca Samsung Galaxy, model S4, in valoare aproximativa de 2,400 de lei. Premiile oferite de sustinatorii site-ului vor fi anuntate ulterior pana la data incheierii concursului. Premiile nu pot fi schimbate pentru contravaloarea lor in bani sau pentru un alt obiect.
 

SECTIUNEA 6. ACORDAREA PREMIULUI, DESEMNAREA CASTIGATORULUI si RIDICAREA PREMIULUI.

In stabilirea castigatorului/castigatorilor premiilor puse in joc se vor aprecia:

> originalitatea si creativitatea ideilor/propunerilor transmise;
> aplicabilitatea si  functionalitatea solutiilor propuse;
> sugestii de design si usabilty
> sugestii de seo propuse;
> fara a fi o conditie, constituie un avantaj promovarea portalului IMOPEDIA.ro in mediul virtual (retele de socializare, blog sau site personal). In cazul in care se realizeaza aceasta promovare este indicat a se transmite un email catre organizator (la adresa noul@imopedia.ro) cu indicarea locului in care s-a facut promovarea. 

Potentialul castigator al fiecarui premiu va fi contactat de catre reprezentantii organizatorului printr-un mesaj adresat pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon cu care s-a inscris in  concurs, in termen de 24 de ore de la desemnarea acestuia ca potential castigator. Cu aceasta ocazie va fi instiintat  despre desemnarea premiului in cadrul Campaniei ca potential castigator al unui premiu, conditiile si procedura pe care aceasta o are de urmat pentru a fi validat final si a intra in posesia premiului.

Validarea consta in stabilirea indeplinirii conditiilor de eligibilitate specificate in prezentul regulament.

Ridicarea premiului se va face de la sediul Organizatorului de la adresa Str. Ion Baiulescu, nr.52, sector 5, Bucuresti, in baza actului de identitate al concurentului si a dovezii posesiei numarului de telfon inscris in site.

Castigatorul care nu se prezinta in termen de 20 zile de la contactare pentru ridicarea premiului castigat va pierde premiul fara a avea posibilitatea sa primeasca in schimb contravaloarea in bani a acestuia sau un alt produs.

Castigatorul poate, de asemenea, ridica premiul printr-un reprezentant imputernicit printr-o procura speciala autentificata. In aceasta situatie, documentele pe care imputernicitul trebuie sa le prezinte pentru ridicarea premiului sunt urmatoarele:

- procura speciala autentificata in original

- actul de identitate al persoanei imputernicite.

In aceasta situatie nu se accepta contestatii referitoare la neridicarea premiilor.

Termenul in care poate fi ridicat premiul este de 20 de zile la data publicarii listei castigatorilor. Dupa scurgerea acestui termen Organizatorul poate decide predarea premiului unui alt concurent sau anularea premiului respectiv.
 

SECTIUNE 7: Protecţia datelor cu caracter personal

Organizatorul garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prin inregistrarea notificarii avind ca scop reclama, marketing si publicitate in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numarul 20854. Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, adresa e-mail, cont bancar). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acordul expres ca numele, prenumele si imaginea (fotografia) acestora sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator  in scopuri publicitare pe suport audio, video si print. Informatiile furnizate de catre participantii-cistigatori vor fi folosite de catre organizator pentru validarea, acordarea premiilor si in scopuri de reclama, jurnalism, marketing si publicitate de organizatorii concursului. Refuzul cistigatorilor de a furniza datele personale pentru validarea si acordarea cistigurilor determina neacordarea cistigurilor.

Organizatorul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea loteriei publicitare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC RUN DATA SOLUTIONS SRL: Intrarea Patinoarului nr. 7, bloc PM 50, sc. 2, etaj 8, ap. 78, camera nr. 6, sector 3. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Operatorul este obligat sa comunice un raspuns persoanei vizate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de acces la date - Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului exclusiv, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea Daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.

Dreptul de interventie asupra datelor - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.

Dreptul de opozitie - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: 1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala,  credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, Daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la pct. 1.

Dreptul de a se adresa justitiei - Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.
 

SECTIUNEA 8: IMPOZITUL PE VENIT

Organizatorul isi asuma raspunderea platii impozitelor pe venitul obtinut ca urmare a cistigarii premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei in vigoare. Impozitul va fi retinut din castig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. In cazul castigurilor in bunuri, valorile sunt nete (adica din valoarea bruta a castigului, se retine castigatorului impozitul aferent), bunul in posesia caruia intra reprezentand castigul dupa impozitare (Venit Net egal Venit Brut minus impozit). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Castigatorii premiilor in bunuri sau excursii sunt beneficiarii castigului plus impozitul aferent. Impozitul va fi achitat de catre organizator. Nu se va plati echivalentul in bani pentru castigurile in bunuri si nici nu se vor achizitiona alte produse decat cele stabilite de prezentul regulament.


SECTIUNEA 9: INCETAREA SI INTRERUPEREA CAMPANIEI INAINTE DE TERMEN

Campania poate inceta inainte de termen numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului din motive independente de vointa lor, de a continua Campania, dupa anuntarea prealabila a publicului.

Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc.

Loteria publicitara va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.


SECTIUNEA 10: LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.


SECTIUNEA 11: ACORD UTILIZARE IMAGINE

Prin participarea la acest concurs si agreerea prezentului regulament, in situatia in care participantul va castiga unul dintre premiile puse in joc este de acord ca Organizatorul are dreptul de a publica si transmite materiale publicitare care sa includa imaginea si/sau vocea castigatorului, pentru serviciile IMOPEDIA, indiferent de mediul in care se publica si/sau transmite (mass - media, social-media, www).

Acest acord este nelimitat in timp si spatiu, IMOPEDIA avand dreptul  exclusiv de utilizare.

 

Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc