Garsoniere de vanzare in Snagov Bucuresti

Nu există rezultate conform criteriilor selectate.

Mai jos poți vedea alte proprietăți care te-ar putea interesa.

Cauți anunturi imobiliare de Garsoniere de vanzare in Snagov Bucuresti? Vanzari garsoniere in Snagov Bucuresti . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Garsoniere de vanzare in Snagov Bucuresti . Vezi si in Ilfov Nord Bucuresti Pentru alte judete vezi si Dambovita, Giurgiu, Prahova, Ialomita

Cat costa un apartament in Snagov, Bucuresti?

Pretul unui apartament in Snagov, Bucuresti costa in medie 0 Euro.

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Bucuresti?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui apartament?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui apartament sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi, in cazul apartamentelor aveti nevoie si de adeverința eliberata de asociația de proprietari din care sa reiasa situatia datoriilor fata de asocietie + ultima chitanta privind plata la zi a utilităților aferente imobilului.

LOCALIZARE

Snagov este o comună în judeţul Ilfov, care se găseşte la circa 40 km nord de capitala ţării, Bucureşti. Comuna se învecinează cu localităţile Ciolpani, Gruiu, Moara Vlăsiei, Baloteşti şi Periş.

ISTORIC

Prima atestare documentară a comunei Snagov datează din 1428. Întemeierea localităţii Snagov este strâns legată de construirea mănăstirii Snagov pe Ostrovul din nordul lacului, care a fost făcut de către primii voievozi de după Basarab, poate Vladislav sau succesorul său, Radu I. Săpăturile efectuate în insula din nordul lacului au scos la iveală unelte şi vase din epoca bronzului şi a fierului: morminte, dinari de argint ai Republicii Romane, monede bizantine din secolul al X -lea.

Numele de Snagov se pare că este de inspiraţie slavă, provenind mai exact din cuvântul bulgar sneg, care înseamnă zăpadă.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Snagov are o suprafaţă de 88 kilometri pătraţi şi mai puţin de 6.000 de locuitori, care au la dispoziţie două grădiniţe, patru şcoli şi un liceu.

Comuna cuprinde satele Snagov, Cioflinceni, Ghermăneşti, Tâncăbeşti şi Vlădiceasa.

Din punct de vedere turistic Snagovul nu este de neglijat. O importanţă deosebită o au Lacul Snagov, Mănăstirea Snagov, despre care se presupune că ar adăposti mormântul lui Vlad Ţepeş, dar şi pădurea Snagov.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Zona Snagov este una dintre cele mai prolifice din ţară în ceea ce înseamnă investiţiile în imobiliare. Potrivit agenţiilor de profil, Snagovul se află pe primul loc în topul celor mai căutate terenuri de lângă Bucureşti. Tendinţa este normală, date fiind condiţiile naturale (aer curat, acces la lac, pădure, baze sportive), istoricul locului si apropierea de Capitală, toate aceste elemente transformând Snagovul într-un adevărat cartier rezidenţial.

Printre ansamblurile rezidenţiale existente sau în construcţie se numără Reveria - 12 vile, Sanremo Residence - 7 vile, Grădina de vis - 33 vile. În plus, anul acesta compania INR Management Real Estate şi-a anunţat intenţia de a construi la Snagov un ansamblu rezidenţial de 180-200 vile.