79.000 €
Tip proprietate Casă
Camere 3
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 2010
Suprafața utilă 90 mp
Suprafață teren 1415 mp
Teren liber(curte) -
Deschidere 14 mp

Descriere

Proprietate vândută

Am placerea sa va prezint o ocazie de achiziție pentru casa mult visată în Comuna Ghioroc.Această proprietate oferă 1415 mp de teren cu front stradal generos, este situată pe o stradă asfaltată, într-o zonă liniștită, dar cu acces rapid atât la stația de tramvai, cât și la celelalte puncte de interes.

Casa este complet renovată, dispune de 2 dormitoare, living, hol, doua bai, bucătărie, cămară alimente si camera tehnica.

Beneficiază de încălzire prin centrala proprie pe peleti, geamuri termopan, curte ingrijită, garaj, si o zona de gradina cu pomi fructiferi.

Această proprietate este perfectă pentru cei care doresc o casa cu teren generos, intr-o zonă in dezvoltare, departe de zgomotul orasului.Contactați-mă acum pentru mai multe informații si programați o vizionare a proprietății!

Flavius Blaga 0

Localizare

Informații utile

Zona Ghioroc
Nr. dormitoare 2
Băi 2
Nr. terase 1
Suprafața construită (desfășurată) 135 mp
Tip proprietate Casă
Camere 3
An construcție 2010
Suprafața utilă 90 mp
Suprafață teren 1415 mp
Deschidere 14 mp
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Dotari: iluminat exterior; cabină de duș, Duș exterior
Info imobil
Mobilat: mobilat, Stare interior: curat, Bucatarie: mobilata, Echipata, Aragaz, Inchisa, Usi interior: lemn masiv, Pvc, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Stadiu constructie: finalizat, Acoperis: tigla metalica, Curte: gradina, Tip vila: individuala, Structura: bca, Strazi limitrofe: asfaltate, Vedere: vedere spre munte
Alte informatii
Ultima consolidare: 2020
Descriere bai:Geam la baie
Vecinătăţi
transport public
Alte suprafețe
AMPRENTA CLADIRE: 135 mp,D - DESCHIDERE: 14 mp
Ultima actualizare: 31 May 2024
Ești interesat?