199.000 €
Tip proprietate Casă
Camere 9
Băi + Gr. sanitare 4
An construcție 1987
Suprafața utilă 308 mp
Suprafață teren 500 mp
Teren liber(curte) -
Deschidere 16 mp

Descriere

Vă propunem spre vânzare în Praid, jud. Harghita, aproape de centrul comunei (str. Regelui nr. 16), un imobil compus dintr-o casă de locuit și o casă de oaspeți, situate pe un teren de 500 m². 

Casa 1 (dinspre drum) are suprafața construită totală de 222 m², cu un regim de înălțime P+1E. Este compusă din 4 camere, 2 băi, bucătărie, cămară, 2 holuri, garderobă, debară, terasă închisă, 3 balcoane și spațiu pentru centrală termică. Casa a fost construită în 1987 din cărămidă pe fundație beton și piatră, este acoperită cu țiglă ceramică. Este izolată termic cu polisitren de 5 cm. Dotări și finisaje: • Parchet laminat în camere, gresie în băi și bucătărie • Vopsea lavabilă în camere, faianță

Vă propunem spre vânzare în Praid, jud. Harghita, aproape de centrul comunei (str. Regelui nr. 16), un imobil compus dintr-o casă de locuit și o casă de oaspeți, situate pe un teren de 500 m². 

Casa 1 (dinspre drum) are suprafața construită totală de 222 m², cu un regim de înălțime P+1E. Este compusă din 4 camere, 2 băi, bucătărie, cămară, 2 holuri, garderobă, debară, terasă închisă, 3 balcoane și spațiu pentru centrală termică. Casa a fost construită în 1987 din cărămidă pe fundație beton și piatră, este acoperită cu țiglă ceramică. Este izolată termic cu polisitren de 5 cm. Dotări și finisaje: • Parchet laminat în camere, gresie în băi și bucătărie • Vopsea lavabilă în camere, faianță și vopsea lavabilă în băi și bucătărie • Ușa de intrare din PVC cu termopan, ușile interioare din lemn • Tâmplărie din PVC cu termopan. 

Casa 2 (casa de oaspeți din spate) are suprafața construită totală de 86 m², cu un regim de înălțime P+M, compusă living, 4 camere, 2 băi, bucătărie, hol, balcon. A fost construită în 1994 din structură ușoară de lemn, este acoperită cu țiglă ceramică, nu este izolată termic. Dotări și finisaje: • Dușumea în camere, gresie în băi și bucătărie • Lambriu de lemn în camere, faianță și vopsea lavabilă în băi și bucătărie • Ușa de intrare și ușile interioare din lemn fără termopan • Tâmplărie din lemn fără termopan.

Încălzirea imobilului este asigurată prin centrală termică proprie și calorifere, cu un cazan pe combustibil solid. În ambele case se mai află câte o sobă de teracotă funcțională. Casa 1 se vinde parțial mobilat, casa 2 mobilat.

La parterul casei 1 se află un garaj cu ușă automată (cu loc de parcare pentru o mașină), iar în curte se află un șopron pentru lemne, o magazie pentru unelte, un foișor și o vatră. 

Preț: 199.000 EUR - negociabil.

Localizare

Informații utile

Zona Praid
Băi 4
Nr. balcoane 3
Suprafața construită (desfășurată) 308 mp
Tip proprietate Casă
Camere 9
An construcție 1987
Suprafața utilă 308 mp
Suprafață teren 500 mp
Deschidere 16 mp
Finisaje/Utilităţi
Dusumea, Gresie, Parchet, Lavabil, Faianta, Geamuri, Geamuri lemn, Term. pvc, Calorifere da
Info imobil
Mobilat, Semi-mobilat, Incalzire cu centrala proprie, Strazi amenajate, Apa, Curent electric, Canalizare
Vecinătăţi
parc
Destinații
Rezidenta
Ultima actualizare: 11 April 2024
Ești interesat?