158.900 €
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2021
Etaj 3/P+8
Suprafața utilă 60 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Acest apartament luminos si modern cu 2 camere este situat in zona Aviatiei, in apropierea Hotelului Phoenicia, dar si a Parcului Herastrau, cu acces facil catre centrul orasului si catre DN1, la etajul 3 intr-un imobil 2S+P+7+8r, finisat si finalizat in vara anului trecut.
Are o suprafata construita de 74mp, o suprafata utila totala de 60mp, ce include o terasa superba de 5mp.
Este compus din living spatios si luminos cu bucatarie deschisa, dormitor matrimonial cu zona de dressing, baie, hol cu zona de depozitare si terasa.
Apartamentul se vinde finisat complet, cu finisaje premium. Separat, poate fi achizitionat si un loc de parcare in subsolul imobilului, la pretul de 20000 euro + tva.
Avand in vedere facilitatile zonei, proximitatea fata de Parcul Herastrau, supermarket-uri, restaurante, accesul facil catre centrul orasului, precum si calitatea proiectului si a finisajelor, acest apartament este recomandat pentru resedinta si reprezinta o foarte buna oferta in piata de astazi.

Localizare

Informații utile

Zona Aviatiei
Nr. dormitoare 1
Baie 1
Nr. terase 1
Parcare 1
Suprafața construită (desfășurată) 74 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2021
Etaj 3/P+8
Suprafața utilă 60 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta, Geamuri termoizolante - aluminium, Calorifere fonta; ferestre care se deschid, Geamuri cu izolație fonică, Geamuri cu protecție uv, Geamuri tripan, Dotari: aer conditionat, Lift, Sistem de alarma, Usa metalica, Senzor pentru incendii, Telecomanda garaj, Facilitati persoane cu dizabilitati, Iluminat exterior, Videointerfon, Bideu; cabină de duș, Cadă, Acoperiș, Parcare biciclete, Telecomandă poartă acces auto
Info imobil
Mobilat: nemobilat, Bucatarie: deschisa separata, Compartimentare: decomandat, Usi interior: lemn masiv, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Stadiu constructie: in constructie, Confort: ii, Strazi limitrofe: asfaltate, Vedere: vedere panoramică, Vedere spre oraș
Vecinătăţi
transport public
Alte suprafețe
SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 5 mp
Ultima actualizare: 9 septembrie 2022
Ești interesat?